БИРФЕСТ DANI PIVA 2017 в ЗРЕНЯНИН, Сърбия – VANADA

1
294
Добави коментар
vanada
vanada

Маршрут: Зренянин, Тимишоара*

Хранене: HB 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати:  01.09.2017-03.09.2017,

БИРФЕСТ DANI PIVA 2017 в ЗРЕНЯНИН, Сърбия

Възможност за допълнителна екскурзия до Тимишоара

Продължителност: 3 дни /2 нощувки

Включен пансион: 2 закуски, 2 стандартни вечери

Хотел по програмата: VOJVODINA 4*

БИРФЕСТ DANI PIVA Ежегодния бирфест се провежда от 1986 г. в Зренянин. Обикновено фестивала събира над 20 000 любители на бирата, които имат възможност да опитът от над 20 различни вида бира. Редовно биреният фестивал е съпроводен с богата музикална програма на живо – фолклорни изпълнения, рок и поп групи. Организират се и състезания по пиене на бира и други забавни игри и състезания. На павилионите по време на фестивала, може да намерите почти всичко – от традиционната сръбска скара до различни лакомства, ръчно изработени сувенири, носии и др.

Дати на отпътуване: 01.09 – 03.09.2017

1 ДЕН –/СОФИЯ – ЗРЕНЯНИН/ (След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив). Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Зренянин. Пристигане в Зренянин – най-големия град в Сръбска банатска област, трети по-големина град във Войводина и е отдалечен на 73 километра от столицата Белград. Настаняване в хотела. Туристическа програма в центъра на Зренянин: Площада на Свободата, сградата на Кметството построена 1820г. в стил барок, градската градина, римокатолическата катедрала на защитника Св. Йоан Непомук от 1768г. построена на мястото на разрушена джамия. Интересни са и сградите на Народния музей, някогашната Финансова палата, и Народния театър, в който са най-старите театрални зали на Р. Сърбия. Разходка по градската търговска улица Крал Александър I. Възможност за посещение на Бирфест DANI PIVA. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН – /ЗРЕНЯНИН – ТИМИШОАРА*/ Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до град Тимишоара, Румъния. Тимишоара – градът е известен с прозвището си „малката Виена”, тъй като центъра на града напомня този на Виена. Панорамен тур – централния площад с колоната на Света Троица издигната в памет на жертвите на чумната епидемия, католическата катедрала „Св. Георги”, Операта, Театърът и Митрополитската православна катедрала. Свободно време. Връщане в хотела. Възможност за посещение на Бирфест DANI PIVA. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН – /ЗРЕНЯНИН – СОФИЯ/ Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА: хотел VOJVODINA 4* Разположен е в самия център на град Зренянин, на централния градски площад – площада на Свободата. Хотела разполага с аперитив бар, 2 ресторанта, 76 стаи, 15 апартамента, паркинг, сауна, фитнес зала, безплатен интернет Стаите са елегантно и модерно оборудвани и разполагат с всичко необходимо за да се почуствате като у дома си. Всички стаи са просторни и светли, осигуряващи приятна и комфортна обстановка, оборудвани със специално проектирани мебели от естествени материали. Стаите са с романтична гледка към центъра на града и са отличен избор за изискани гости. Стаите разполагат с WIFI, кабелна телевизия, телефон, мини бар, баня с душ, сешоар.

ЦЕНА:

01.09.2017  240лв.  

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

2 закуски, 2 стандартни вечери в хотел VOJVODINA 4* транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/

водач от фирмата организатор екскурзоводско обслужване

групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

входни такси за туристическите забележителности екскурзия до Тимишоара, Румъния – 20 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място) НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НОСИТЕ СЪС СЕБЕ СИ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ!

доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани

доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт.

За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.

Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. Срок за записване: до запълване на свободните места.

Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.

За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.

Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна. Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.