Стефано Габана благодари на Мелания Тръмп (СНИМКИ)

1
281
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

На първия ден от срещата на страните от Г-7 в Сицилия Мелания Тръмп се появи от главата до петите в творения от последната пролетно-лятна колекция на Dolce & Gabbana, които още дори не се предлагат по магазините. 

Стефано Габана не пропусна да сподели с феновете си любовта на Мелания към неговите творения. „Благодаря ти“, написа моделиера под кадрите на първата дама, облечена в ансамбъл от Dolce & Gabbana.

Особено впечатление направи мантото на първата дама, не само заради пъстрите му тонове и ефектните му 3-D цветчета, ами и заради цената му – 51 500 долара или 90 000 лева. Баснословна сума, която е повече от средната годишна заплата в Америка, равняваща се на 44 148 долара, предава Ройтерс.

Този факт съвсем естествено разгневи американците и само минути след като в медиите се появи информацията за цената на връхната дреха, носена от Мелания, онлайн потребителите започнаха да сипят критики по неин адрес.

Припомняме ви, че в миналото заради разточителство гнева на гражданите са си навличали и предишните първи дами – Мишел Обама и Хилъри Клинтън, но техните тоалети не са надвишавали сумата от 12 000 долара.