Професионално почистване на стъкла, фасади.

6
292
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

”КАЛИНА 2012 ООД” е фирма за професионално и комплексно почистване на административни сгради, офиси, домове и др., която през последните години се утвърди като водеща в този бизнес за гр. София и прилежащите населени места. „Калина“ развива дейността си на територията на цяла България. Като всяка уважавана и добра фирма за почистване, ние предлагаме услугата професионално почистване на стъкла, както на частни домове, така и на бизнес сгради и офиси.

Прозорците на една сграда, без значение дали е административна, бизнес или частен дом – са нейното „лице“ пред света. Едно своеобразно CV, предварителна заявка какво можете да очаквате от съдържимото. Не случайно казват, че „по външния вид посрещат“. Това важи в пълна степен и за сградите. Особено ако са търговски обекти с остъклени витрини, с изложени на тях стоки и услуги. А за живущите или работещите в сградата, прозорците са като „очи“ към заобикалящия ги свят.  Възможност за отмора и разнообразие през дългия работен ден.

Затова приоритет на всеки собственик би трябвало да бъде, прозорците на сградата да са идеално почистени. Това обаче не винаги е толкова лесно. Нужни са сериозни професионални умения, висококачествени препарати и модерна техника, с които работата да бъде свършена по възможно най-добрият начин. И не на последно място: отговорни хора, истински професионалисти –  безкомпромисни по отношение на качеството и коректността на изпълнение.

Нашата почистваща фирма разполага с високо квалифициран мобилен екип, който ще се отзове на всяка ваша заявка с изключителен професионализъм.  Никоя друга фирма за почистване в гр.София не предлага нашите ексклузивни условия и услуги, при това на абсолютно преференциални цени. Фирма „Калина“ работи с иновативните био препарати от ЕКО серията на „Кiter“! Това е гаранция за безопасност на средата и на хората, обитаващи сградата, в която се извършва почистването.

Ето какво ще получите от нас при подадена заявка:

– бърза реакция при заявена поръчка

– изключителен професионализъм

– обработка на стъклата с най-съвременните препарати в момента

– работа със щадящи околната среда и хората препарати

– най-добрите цени и безкомпромисно изпълнение

– коректност и добро отношение на всеки етап от приемането до изпълнението на поръчката

– 12 часа ГАРАНЦИЯ след напускане на обекта

 

Телефони за контакт с фирма ”КАЛИНА:0889034582 ,0884386555

Почистване гр. София:

Почистване България:

 

Други данни за контакт

Имейл: [email protected]

 

 

 

Професионално почистване на стъкла, фасади.

5 (100%) 1 vote