SEO доктор

1
345
Добави коментар

Ако сайтът ви изведнъж е започнал да се класира на много по-ниски места или му е било наложено наказание от Google, ние ще ви помогнем да установите на какво се дължи това, ще ви дадем препоръки за здравословно поведение и ще възстановим позициите на сайта.

Най-често такива проблеми възникват по четири причини: след промяна на алгоритмите на Google, в случай на свръх-оптимизиране на сайта, при използване на BlackHat техники и при заразяване с вирус. При Панда ъпдейтa например, много сайтове претърпяха значителен спад в класирането си и от първа страница се озоваха извън топ 100.

За да избегнете наказание най-важното е да не използвате забранени BlackHat техники и да оптимизирате така, че сайтът ви да бъде интересен и полезен за хората, а не да се опитвате да заблудите търсачките. Затова не поставяйте към сайта си линкове от лоши сайтове, не прекалявайте с ключовите думи и т.н.

Често причина за наказанието ви може да бъде и най-обикновена инфекция – сайтът ви да бъде заразен. Каквато и да е причината за влошаването на класирането в Google, обадете ни се сега, за да осигурим на вашия сайт здравословен живот и много щастливи клиенти.

SEO доктор

5 (100%) 2 votes