Какви са стъпките по регистрация в ЕФБЕТ?

3
287
Добави коментар
sapa84
sapa84

Efbet.com е първият лицензиран букмейкър за спортни онлайн залози и предлага безплатна регистрация за всички играчи от България. Сайтът притежава перфектен дизайн и лесна навигация, така че всеки, който иска е добре дошъл да залага в реално време. В тази статия ще посочим кои са стъпките по регистриране на нов акаунт, но ако не ви се четат следващите редове, то не се колебайте да разгледате партньорски сайт fbet.bg, където има информация.

На първо време влезте в главния сайт на букмейкъра efbet.com, откъдето ще трябва да се регистрирате. Отидете на горния десен ъгъл и изберете линка „Регистрация“, за да ви се отвори форма, която да попълните с личните си данни. Всички полета със звездичка (*) са задължителни, тъй че не ги пропускайте, ако искате да правите онлайн залози на спорт.

 

Ако сте попълнили електронния формуляр е време да активирате акаунта си. Това може да стане от вашия имейл, на който ще получите писмо. Просто щракнете върху линка в писмото и всичко останало са малки подробности. Един от детайлите се касае до верификация на новия ви акаунт, с чиято помощ ще можете да изтеглите печалбите ви от спортните залагания.

Верификацията на акаунт става чрез лични документи – лична карта или паспорт. Просто изпратете сканирано копие на букмейкъра и той ще ви одобри. Защитата на личните ви данни е гарантирана, тъй че няма от какво да се притеснявате. След като преминете процедурата по верификация ще можете да теглите печалбите чрез един от много предложени методи.

В заключение

От всичко, което написахме, става ясно, че няма нищо по-лесно от това да се регистрирате в Ефбет, и да играете за големите печалби. Естествено, за вас са приготвени множество специални бонуси и промоции, от които ще останете напълно доволни. Не на последно място поставяме и високите коефициенти даващи шансове за добри постижения дори с малък залог.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини – такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!