Топ 5 на най-продаваните бойлери за Май

1
357
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Още един месец измина и все повече се доближаваме до лятото. Продажбите на бойлери обаче не намаляват и ако на вас Ви предстой покупка на нов или просто искате да следите кои са най-модерните модели на пазара. Ето я нашата класация за топ 5 най-продавани бойлери за месец Май.

Топ 5 бойлери за месец Май:

Вертикален бойлер Ariston PRO ECO 80 V Slim 1.8K PL EU
Вертикален бойлер Tesy BiLight GCV 80 44 30 B11 TSR
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 80l
Вертикален бойлер Eldom BAL 72268Q 80 л
Мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO PLUS 80 EU V/H

Започваме броенето с Ariston PRO ECO 80 V Slim 1.8K PL EU, моделът, който счупи продажбите в най-тежкия месец за клиентите ни, които са от източните части на столицата и бяха останали без топла вода. Моделът на Ariston PRO ECO 80 V Slim е идеалното решение за всеки дом. Има титаниево покритие, биполярна защита на термостата, която помага за постигане на икономия на електроенергията. Също така има увеличен магнезиев анод, който предотвратява натрупването на котлен камът по нагревателя. Интелигентната еко функция, която изучава употребата на вода от потребителите и знае кога какво количество трябва да затопли съшо помага за това бойлерът да е много икономичен. Също така може да поддържа водата до 45 градуса, като това го прави с 10% по-икономичен.

Tesy BiLight GCV 80 44 30 B11 TSR има стъклокерамично покритие на водосъдържателя, а за по-високата му енергийна ефективност са се погрижили, като са премахнали термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка. Tesy BiLight има два режима на работа, като при първия водата се затопля, а при втория тя се поддържа готова за употреба. Бойлерът има топлинна и електирческа защита, както и специален влагоизолиран ключ с светлинен издикатор за работните режими. Време за загряване от 15°C до 60°C: 1 час 33 минути. Термостатът му позволява много плавни настройки на температурата, а добавеното устройство против замръзване и регулиране на термостата позволява бойлерът да може да се монтира и на вън.

Atlantic O’Pro Turbo има уникална разработена от Atlantic антикорозионна защита наречена O’Pro. Моделът позволява прецизен контрол на термостата, който е с капилярна тръба, като по този начин Ви позволява да спестите и голямо количество електроенергия. Има висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя. Магнезиевият анод има антикорозионно действие, като също така има специална IP 24 защита срещу водните пръски и изходящи тръби от неръждаема стомана. Също така този модел има гаранция от цели 6 години.

Eldom BAL 72268Q е от серията „Баланс“, като тя има висока икономия на електричество, отлично ниво на сигурност и дълъг експлотационен живот. Има светещ ключ и елипсовиден фланец, който гарантира сигурността Ви. Специалната безфенова пенополиуретенова пяна осигурява отлична изолация на водата. Водосъдържателят е покрит с износоустойчив емайл изработен от цирконии. А за антикорозионната защита се грижат цели два магнезиеви протектора. Моделът е изключително надежден, снабден с 6 степенна защита, външен терморегулатор и температурен индикатор, които улесняват употребата му.

На последно място е ултра модерният мултипозиционен бойлер на Ariston VELIS EVO PLUS. Красив дизайн, който освен изчистени, елегантни линии е и най-тънкият на пазара. Може да се монтира както хоризонтална, така и вертикално и може да бъде поставен дори в шкаф. Има двоен резервоар, като това помага за по-бързото стопляне на водата и предотвратява смесването на топлата със студената вода, като по-този начин максималко се възползвате от нея. Резервоарите могат да бъдат управлявани по отделно, защото не са свързани помежду си. Има smart touch дисплей, на който се показва количеството налична топла вода разделена на брой къпания, за които е достатъчна, както и таймер, който Ви показва след колко време ще е готова водата. Има специална, интелигентна еко функция, която следи начина Ви на къпане и изчислява по кое време на денонощието колко топла вода ще е необходима, като бойлерът Ви я осигурява точно тогава. Така помага за намаляването на разходите за електричество с цели 14%, което за една година е около 259 kW/h. Страхотно, нали?

Това са 5-те най-продавани бойлери за месец Май, ако все още не сте си избрали модел, може да видите и тези от Април.

А за всички други изгодните промоционални предложения са тук!