Михаела Маринова с нов клип след победата в „Като две капки вода“

2
306
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

След звездните имитации в шоуто изпълнителката на „Стъпка напред“, която вече е на 19, пусна нов авторски сингъл – „Един срещу друг“, и се снима със своя приятел Иво във видеото към песента

Няколко дни след победата си в петия сезон на „Като две капки“ Михаела Маринова пусна новото си парче „Един срещу друг“, в което е съавтор на музиката и аранжимента.

По композицията и текста заедно с нея са работили Павел (от тандема с Венци Венц’), Борислав Тонев, представителят ни на Евровизия 2017 Кристиан Костов, а също така приятелят й Иво Добрев от дуото Пламен и Иво, който й партнира и в клипа.

След видеото към общото им парче „Не ти мисля зло“ Михаела и Иво застават за втори път заедно пред камерата на режисьора Люси Иларионов.

„Идеята този път Иво да бъде моя екранна половинка ми дойде, след като с Люси и екипа обсъдихме концепцията и стана ясно, че трябва да пресъздадем историята в текста на парчето. Не бих се чувствала комфортно с друг човек в тази роля“, споделя Михаела.

„Един срещу друг“ ще звучи на живо както при клубните й участия, така и в концертите от тазгодишното национално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, което започва тази сряда, 7 юни, в Пловдив.

На 16 юни пък е раздаването на Годишните музикални награди на БГ Радио, за които Михаела се състезава в две категории: „БГ Изпълнителка“ и „БГ Текст“.

Миналата година нейната „Стъпка напред“ стана песен и клип на годината, като младата певица прибра наградата и за БГ дебют, а през есента озвучи главната героиня в анимацията „Смелата Ваяна“ на „Дисни“.

Този сезон, когато навърши 19, тя бе сред участниците в „Като две капки вода“ с превъплъщения в Петя Буюклиева, Адел, Софи Маринова и Ариана Гранде.

Уитни Хюстън, Бруно Марс, Нели Рангелова, Ера Истрефи, Джъстин Тимбърлейк и Елвис бяха сред останалите й образи в шоуто.

Фотогалерия: Превъплъщенията на Михаела Маринова в „Като две капки вода“

Печелившата й имитация на финала, където се конкурираше с Миро, Люси Дяковска и ДесиСлава, беше Селин Дион с баладата от филма „Титаник“ My Heart Will Go On.

Източник: „Вирджиния рекърдс“