Bet365

1
429
Добави коментар
magazin
magazin

Условия и Правила

Направете квалифициращ депозит за 10 лв или повече, за да се класирате за 100% от сумата като бонус. Вашият квалифициращ депозит е най-големият Ви депозит (ограничен до 100 лв), направен през 7-те дни, преди да изискате офертата. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.
Максималният бонус, който може да бъде изискан, е 100 лв. За да няма съмнение, ако Вашият квалифициращ депозит е 100 лв или повече, Вие се класирате за бонус 100 лв.
За да може да залагате с Вашия бонус, изискайте офертата и превъртете веднъж сумата на квалифициращия депозит (ограничен до 100 лв) на спортове и пазари по Ваш избор (важат условия 12 и 13 по-долу).
Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв) и бонус, преди да извършите теглене (важат условия 12 до 15 по-долу).
Ако условието за превъртане за тази оферта не се изпълни до 90 дни след изискването на офертата, средствата в бонус баланса ще бъдат загубени.
Офертата няма да може да се изиска след 23:59 англ. вр. на 6 Септември, 2017.
Тази оферта е валидна само за клиенти, живеещи в България.
Трябва да изискате офертата до 7 дни след извършването на квалифициращия депозит.
Ако се заяви теглене или изходящ трансфер:a)  преди да изискате офертата, всички предходни депозити няма да се считат към квалифициращите критерии; илиb)  след като изискате офертата, но преди да изпълните условието за превъртане, всички средства в бонус баланса ще бъдат загубени и офертата повече няма да бъде достъпна за Вас.
Може да имате само по един активен бонус към всеки момент. За да изискате друг бонус, текущият активен бонус първо трябва да бъде изпълнен или приключен.
Тази оферта не може да се използва заедно с никоя друга оферта нова сметка.
Единични залози с коефициент по-малко от 1.50 (1/2) няма да се считат към изискването за превъртане. В множествени залози, минимум една селекция трябва да има коефициент 1.50 (1/2) или повече, за да се счита към изискване за превъртане.
Само залози, направени на първата селекция на комбинация от среща/пазар, преди мач и На Живо, ще се считат към изисквания за превъртане. Последващи залози, направени на други селекции от същата комбинация от среща/пазар, няма да се считат към изискванията за превъртане. Това условие се прилага заедно с другите ограничения. Като пример: след като се класирате, залог Ман Юн да победи Челси на пазар Краен Резултат с коефициент 1.50 (1/2) или повече, ще се счита към изискванията за превъртане, но последващ залог за Челси на пазар Краен Резултат за същата среща, преди мач или На Живо, няма да се счита към изискванията за превъртане. Ако Вашият първи залог на комбинация от среща/пазар е с коефициент по-малко от 1.50 (1/2), този залог и всички последващи залози на тази комбинация от среща/пазар няма да се считат към изисквания за превъртане.
Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия, преди мач и На Живо, няма да се считат към изискването за превъртане, посочено в условие 4.
Залози, които са Затворени предварително или са направени на Бързи Игри, няма да важат към изискването за превъртане, посочено в условие 4. Ако залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, първоначалният залог няма да се счита към това изискване за превъртане, а ще се счита само новият залог.
Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.
Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
Всички оферти за клиентите са ограничени за една на човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, еднакъв номер на сметка за плащане (напр. дебитна или кредитна карта) и общ компютър, например библиотека или работно място. Ние си запазваме правото да изтеглим всяка оферта или всички оферти към всеки клиент или група клиенти по всяко време и по наше единствено решение. Офертите са валидни само за клиенти, които са направили депозити в реални пари в bet365.
bet365 си запазва правото да промени, отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Посещавайки, използвайки или разглеждайки този сайт, Вие се съгласявате, че ще използваме определени кукита, за да подобрим Вашата удовлетвореност от нас. bet365 използва само такива кукита, а не кукита, които може да засегнат Вашата конфиденциалност. Моля, разгледайте нашата Политика за Кукита за повече информация относно използваните от нас кукита и как можете да ги изключите или управлявате, ако желаете това.