Топ 5 най-продавани климатици за месец Май

1
376
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Става все по-топло и класацията ни също се разгорещява. Този месец имаме 5 горещи предложения на страхотни цени, които ще Ви държат хладно цяло лято, но и ще Ви греят през студените дни.

Ето ги и топ 5 на най-продаваните климатици, които само сега може да откриете на страхотни цени + безплатна доставка.

 

1.Gree GWH12QB/K3DNC2D Lomo 12000 BTU, Клас A++

2.Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA 12000 BTU, Клас A+

3.Daikin FTX35KM/RX35KM 12000 BTU, Клас A+

4.Hitachi RAK35RPC/RAC35WPC PERFORMANCE 12000 BTU, Клас A++

5.Panasonic CS-Z12SKEM/CU-Z12SKE ETHEREA, 12000 BTU, Клас A+++

 

Започваме броенето със страхотния модел на Gree Lomo. Само сега намален с 50 лв. + безплатен стандартен монтаж и безплатна доставка. Така спестявате цели 200 лв. Моделът GWH12QB/K3DNC2D има енергиен клас на отопление А+ и на охлаждане А++, което го прави идеален за лятото. Но с възможността да отоплява дори при -15 градуса е добро решение за всеки сезон. Има таймер и интелигентен режим за рестарт при проблем с електричеството, тази функция пази уреда от повреда и е задължителна особено, ако живеете в регион, в които редовно има нестабилно електричество. Дизайнът е изчистен, а елегантният LED дисплей показва зададената тампература.

 

На второ място е Mitsubishi Electric, който също в момента може да закупите със страхотно намаление от 200 лв. MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA има страхотни характеристики, има енергиен клас на отопление и охлаждане А+, като специалния Поки Поки мотор разработен от Mitsubishi имате гарантирано намаление на консумацията на електоренергия сравнено с модели без този мотор. Има широк работен диапазон и може да работи в режим на охлаждане от -10 градуса до цели +46 градуса. С функцията Econo Cool се регулира качеството на въздушния поток, така че да не нарушава комфорта на хората в стаята. Филтриращата система чрез сребърните си йони улавя всички замърсявания и пречиства въздуха от замърсявания и алергени.

Страхотен модел на Daikin- FTX35KM/RX35KM се нарежда на 3-то място.  Енергиен клас на отопление и охлаждане А+. Един от най-тихите климатици на пазара. Само 20 dB в режим на охлаждане, което го прави подходящ за всяка стая. Има филтър с фотокаталитично пречистване на въздуха с титаниев апатит. Той разгражда неприятните миризми, улавя праховите частици и пречиства въздуха от алергени и вируси. По този начин осигурява постоянен поток на префектно пречистен въздух. Чрез вертикалното завъртане на жалузите въздухът достига равномерно до всяка част на стаята, като осигурява комфорт на всички обитатели на стаята. Само сега моделът е с безплатен стандартен монтаж.

Hitachi RAK35RPC/RAC35WPC PERFORMANCE определено е модел, който се представя отлично. С високото си ниво на енергийна ефективност от А++ при отопление и охлаждане Ви гарантира нисък разход на електроенергия. Има функция таймер, както и възможност за задаване на режим „ваканция“. За чистия въздух от Hitachi са се погрижили чрез специалния уасаби филтър. Уасабито е известно не само с лютия си вкус, но и със силните си антибактериални финкции. Това Ви гарантира цели 99.9% по-чист въздух и то само при 24 часа работа. Отстранява неприятните миризми с 84% само за 1 час. Може да следите температурните стойности на стаята само, чрез един бутон на дистанционното управление.

 

 

На 5-то място е невероятният Panasonic CS-Z12SKEM/CU-Z12SKE ETHEREA. Има изключително висока сезонна ефективност – А++ в режим на охлаждане и А+++ в режим на отопление. Работи с най-модерния фреон R32, който помага за увеличаването на икономичта на уреда. Повече за него прочетете тук. Моделът има революционния сензор Econavi, който следи всички параметри на дома, като дори проследява движението на слънцето тако така намалява мощността, когато домът Ви се огрява от слънчева светлина, без да променя настроената температура. Изключително интелигентна система, която помага за огромната икономия на енергия на уреда. Освен това следи и движението на хората в стаята, като по този начина намалява разхода на енергия с 38%, като намалява мощността, когато в стаята няма никого за по-дълго време. Има финкция за поддържане на нивата на влажността във въздуха, като така не го пресушава и по този начин осигурява пълен комфорт на всички в стаята. Чрез системата nanoe отрицателните йони се запазват за по-дълго време и се запазва до 1000 пъти повече влага, така поддържа въздуха чист и свеж. Това е и един от най-тихите климатици на пазара, шумът от вътрешното тяло е една 19 dB. Предимствата на модела са толкова много, ако се интересувате от по-детайлна информация за него погледнете тук.

Това са нашите най-продавани модели за изминалия месец, като само сега са и на страхотни цени. Възползвайте се още сега!

А за други страхотни оферти вижте на www.vimax.bg