Марки бебешки и детски обувки и пантовки | BeBuvki.com

1
337
Добави коментар
sharenkapov
sharenkapov

RICOSTA е немска фирма за производство на детски обувки.

RICOSTA разработва и произвежда детски обувки от най-високо качество за повече от 45 години. Днес двете марки RICOSTA и PEPINO не само принадлежат към най-успешните, но и най-популярните фирми за детски обувки – в целия свят.

Детски обувки RICOSTA ще ви впечатлят благодарение на своите:

Висококачествени материали

Атрактивен дизайн

перфектна форма

функционалност

Екологосъобразни характеристики

Изработени от хора, които са отлични в техния занаят.

„Успехът на RICOSTA се основава основно на нашия персонал. Всеки един служител дава най-доброто – всеки ден. Чрез всички работни процеси от развитие до производство. Много патенти и награди са признание за това усилие и са ценени от клиенти по целия свят.“

Разгледайте всички обувки RICOSTA

Rose et Chocolat е швейцарски бранд за производство на обувки.

Rose et Chocolat е швейцарски бранд, създаден от швейцарски родители, вдъхновени от деликатността и сладостта на новородения си син и дъщеря. Продуктите от Rose et Chocolat са идеалното решение за стимулиране на всички сетива. Подобно на отварянето на кутия шоколадови бонбони, всеки дизайн е създаден, за да бъде портал в света на възхитителното въображение. От рода на специални обувки за бебета и малки деца до ултра меки муслинови шалове за новородени, Rose et Chocolat предоставя идеалния подарък, за да направят всяка фаза в живота на детето ви приятно преживяване.

Разгледайте всички обувки Rose et Chocolat

Mini Feet Shoes – британска компания за производство на обувки.

MiniFeet Shoes започна като малко предприятие, което през последните три години се разрасна бързо. „Ние станахме утвърден бизнес с многобройни клиенти от цял свят“.

„Ние обичаме нашата гама от обувки и тя се превърна в нещо повече от бизнес, това е огромна част от нашия живот!“

Разгледайте всички пантофки Mini Feet Shoes