Частен детектив Иван Иванов – Позвъни и се консултирай, анонимността е гарантирана!

9
306
Добави коментар

Това е така, независимо дали частният детектив разследва случаи на изневяра, откриване на изчезнал човек или изтичане на информация от фирмата. Точно това са и факторите, които отличават наистина добрите детективи и детективски агенции.

Всъщност, тези три случая са и най-разследваните от професионалните детективи в България. И то с основание. Да вземем например изневярата. Всеки знае колко неприятно чувство е постоянно да те гложди мисълта, че някой те мами. Съмнението разваля всички видове отношения вкъщи, отразява се на работата, а и на целия живот без всякакво колебание. Наистина е облекчаващо да разбереш истината, независимо каква е тя, дори и открита от детективска агенция. А ако случайно се стигне до съд, то качествено събраната документация обикновено обръща правото на Ваша страна. По закон в България се поставя в по-неизгодно положение виновния за разтрогването на брака съпруг и това е по отношение на всички права и задължения като родителските права, имущество, съдебни и адвокатски такси и разноски, наследствени права и други такива.

Наистина е трудно да се каже кои са най-добрите начини за събиране на информация и въобще за разрешаваме на случай от един частен детектив. Разбира се, всеки конкретен повод или поръчка си има своите черти, които изискват уникален подход към него. Когато детективът трябва да събере информация за изневяра е едно, а когато се събира информация за изтичане на данни от фирма съвсем друго. Техниките са различни и не всеки може да ги прилага. Ние, в детективска агенция Фокс се гордеем с нашата работа досега и сме сигурни, че тези стотици разрешени случаи зад гърба ни са гаранция за бъдещите ни успехи. Просто, опитът е есенцията в детективската работа. Точно, опитът позволява на детектива да види неща, които иначе не би успял да види и да запази своята анонимност. Да усети нюанси, които преди време е изпуснал, разбрал и вече знае какво означават. Опитът на детектива е всичко онова, което води към успеха в детективската дейност.

А като говорим за опит, то ние наистина го имаме и то много и по много. Досега, в детективска агенция Фокс сме се занимавали със случаи от всякакъв тип и естество, както в България, така и в чужбина. Най-общо можем да подредим случаите си така:

На първо място стоят, както вече казахме, проследяването на изневери. Различни случаи, в които жени търсят частен детектив, за да установят дали мъжете им ги мамят. Мъже идват в агенцията със същите притеснения, относно жените си. И не обръщайте внимание на холивудските филми, където частният детектив или охранител прелъстява обекта си. Ние просто сме железни в това отношение.

Специално сме били наемани като детективска агенция, за да се съберат необходимите доказателства, които да послужат пред съда като причини за бракоразводни дела и предявяване на иск за права над децата. Работата на един частен детектив тук е особено дискретна. Той трябва да натрупа информация – снимков, текстов, аудио и видео материал, така че никой да не заподозре. В частен случай, тази работа се върши от цял екип от детективската агенция, което позволява обектът да бъде следен, без той да усети детективите, защото хората от екипа си го препредават и така не се набиват на очи.

Други битови случаи, в които нашите частни детективи имат опит са дискретно проследяване на деца, за които родителите имат съмнения, а и проследяване на компанията им. Най-често, това са проблеми свързани с наркотици, алкохол и хазарт, но не рядко в качеството си на частни детективи сме проверявали и миналото на приятели на децата, а също така и специфични детективски проучвания преди сродяване. Тук отново, основните качества и умения на един детектив, за които гарантираме са точност и дискретност. Характерното за тези случаи е, че обектът се движи предимно в младежка компания, която прави дискретността особено трудно осъществима, но ние знаем как, а и имаме опит в такива разследвания.

Други подобни случаи са тези, свързани с домашното насилие, независимо над кой член от семейството е упражнено то. Тук работата на детектива отново е свързана с набирането на достатъчен доказателствен материал, за да бъде домашното насилие признато от съда и то набирането на доказателства от частния детектив, които съдът ще признае за законни.

В детективска агенция Фокс сме били търсени и имаме опит в издирването на неизвестни родственици, възстановяване на изгубени контакти с приятели и роднини, а и в доста по-сериозни случаи на изчезнали по една или друга причина хора. Това могат да бъдат укриващи се лица, безследно изчезнали, хора без постоянен адрес или безвестно отсъстващи лица. Напоследък, доста зачестиха случаите на кредитори, които оставят своите попечители да се оправят със заемите им, а те самите заминават нанякъде. Банката не се интересува от кредитора, тъй като той е неоткриваем и естествено си иска парите от попечителя. Като професионални детективи сме помогнали в не един подобен случай на хора, които заради добрината си се е налагало да плащат за суми, взети от друг.

Други случаи, които сме обслужвали и които предлагаме като детективска агенция, са свързани с откриването на хора и подобни са издирването на биографични данни, адреси, дата на раждане, автомобили, месторабота, съдебно досие и други. Разкриване на очаквани и осъществени деяния и факти.

Нашата детективска агенция е била често търсена и при събиране на информация за граждански и наказателни дела. Тук работата на детективите и на агенцията като цяло е от изключително значение. Всеки детектив трябва да е изцяло наясно със закона и правилата за събиране на доказателства, обстоятелства и факти, за да имат те тежест в съда. Естествено, ако тези изисквания не се спазят от детектива, то доказателствата няма да бъдат приети в съда и на практика стават безполезни. Ето защо опитът на назначените по случая детективи и доброто познаване на закона е от изключително значение.

Освен чисто частни поръчки, в детективска агенция Фокс имаме опит и в корпоративните разследвания. Досега сме поемали и разрешавали случаи свързани с изтичане на фирмени наличности, промишлен шпионаж, пробиви във фирмената сигурност, нелоялна конкуренция и други подобни. В тези случаи, дори много по-голямо значение от горните има опитът в работата на един детектив. Познаването в детайли на буквата на закона, добрата ориентация в бизнеса, възможността да се доловят и най-дребните нюанси, са онези фактори в работата на детектива, които ще доведат до намирането на точните доказателства и в крайна сметка до добре свършената работа.

Естествено, в корпоративните случаи, с които сме занимавали има и не чак толкова сложни детективски разследвания, като например установяване на нарушения на правото за търговска марка, промишлен дизайн, патенти и интелектуална собственост. Тук, работата на един частен детектив е по-скоро трудоемка и свързана с повече проучвания, но имаме достатъчно опит и в това и то в различни по вид браншове.

За клиентите на детективска агенция Фокс предлагаме и консултации за фирми и изучаване на търговски пазар, пазарни ниши, а нашите детективи могат да събират и набират информация за Ваши евентуални бъдещи партньори, колеги и дори кандидати за работа. Когато например наемате някой на висок пост и с големи отговорности, винаги е хубаво да прегледате дали CV-то, което предлага отговаря на истината или дали той не е скрил нещо важно и неособено лицеприятно за кариерата си. В крайна сметка, никой не обича да бъде лъган, нали?

Тъй като искаме да се развиваме в нашата дейност, а и не само, с течение на времето в детективска агенция Фокс започнахме да предлагаме и неща, които са свързани с детективските услуги, но са малко встрани от тази област. В момента, за нашите клиенти предлагаме и успешно изпълняваме услуги като физическа охрана и екипировка за осигуряване сигурността на персонала, бизнес интересите и имуществото на клиентите си. Освен това даваме консултации за пълноценното използване, а и предлагаме техническо оборудване за охрана, системи за скрито аудио и видео наблюдение, системи за наблюдение през компютъра, аудио и ДПС контрол, а също така и устройства за откриване на скрити камери и микрофони, а също така и инструменти за блокиране на подслушвателни устройства и други високотехнологични устройства.

За финал, само няколко думи. Тръгнете ли да търсите услугите на детективска агенция или частен детектив, силно ви препоръчваме да търсите опит, точност, професионализъм и бърза реакция. Това са качествата, които един истински частен детектив трябва да има и те могат да бъдат Ваши и от Ваша полза. И разбира се може да разчитате на нашата желязна дискретност във всеки един случай.

В бързината може да напишете грешно – oejeujrliud dhek[rs, oejeujrlr, аешеншсэс, ‘dijek oejeujrl, chasten detektiv, или пък обратната грешка с клавиатурата – ъгьяшех аешеншсэ, оейеуйрлиуд дхекярс, ‘дийек оейеуйрл, оейеуйрлр, но пак сме ние – Детективска агенция Фокс. Работим дискретно – 24 часа в денонощието, 365 дни в годината!