Коя е жената до Лука Сулич?

3
384
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Музикантът от 2Cellos идва за концерта в София заедно със загадъчната си приятелка

Лука Сулич и Степан Хаузер, или 2Cellos, са не само най-успешното инструментално дуо в наши дни, но и сред най-желаните ергени в музикалния бизнес. Двамата музиканти от Хърватия ежедневно получават стотици покани за срещи, но твърдят, че са се посветили на музикалната си кариера и са оставили любовта на заден план.

„Аз съм влюбен постоянно във всички жени. Не мога да се огранича само с една“, шегува се Степан. За разлика от него, Лука май ще се окаже обвързан с чаровна блондинка. Преди месец той публикува снимка с нея на официалната си „Фейсбук“ страница и единственото, което написа към фотоса, бе: „Вълшебно тайно място“.

Хора от обкръжението на Сулич издават, че в момента той е много влюбен в приятелката си, но все още не иска да издава самоличността й. Красавицата пътува навсякъде със своя избраник, но двамата не афишират връзката си. Челистът ще бъде придружен от нея и за грандиозния концерт на 2Cellos на 4 декември в зала „Арена Армеец“.

Спектакълът е в подкрепа на актуалния им албум Score, който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали, но представени в нови аранжименти за виолончело и оркестър.

Билети за концерта, който е част от тяхното световно турне, може закупите в касите на EasyPay, ePayGo.bg, бензиностанции OMV, The Mall и Eventim.bg на цена от 50 до 110 лв.

Най-новият им клип е с музиката на Джон Уилямс от филма на Стивън Спилбърг „Списъкът на Шиндлер“, който се нареди в новия Топ 100 на сп. „Емпайър“.

Сред скорошните им концертни участия е и фестивалът Rock am Ring в Германия, който се състоя в първите дни на юни.

Източник: Key Events & Communication