Боя за коса Alfaparf, Alfaparf boq za kosa, боя за коса алфапарф, алфапарф милано, алфапарф

1
620
Добави коментар
mashbg
mashbg

Боя за коса Alfaparf – защо да е изберем?

Първото нещо разбира са е Цената на боята за коса ALFAPARF Evolution. Ние предлгаме на клиентитите си, боята на най-ниската цена в цяла България. Посете ни тук , за да се уверите в това http://zakosata.com/alfaparf-evolution-color.

Следващите  предимства на боята за коса Алфапарф пред другите професионални бои за коси. не са за подценяване. Тук задължително трябва да отбележим HCI System, което представлява  системата  за хипер интензивния цвят на боята Алфапарф, който се дължи на микро частиците и финната структура на пигментите , чрез които се постига дълготрайността на цвета и неговото невероятно насищане.Попаднали един път в структурата на самият косъм , тези микро пигменти на боята за коса Alfaparf се задържат максимално дълго време там и така и цвета на клиента се съхранява максимално дълго време. 

Друго предимство е съдържанието на хиалуронова киселина във формулата на боята за коса, която придава уникален блясък и мекота на самата коса, като не позволява на косъма да се дехидратира , косата да изглежда суха и косъма накъсан след боядисване.