В подкрепа на учлилище за деца с увредено зрение „Луи Брайл“

4
312
Добави коментар

В подкрепа на учлилище за деца с увредено зрение „Луи Брайл“

Когато си дете целия свят е пред теб, но когато не виждаш, той има други измерения. Да учиш е безценен дар, и всяко дете има право на образование.

В такива моменти е от изключително значение да има някой, който да ни подаде ръка и някой, който да ни покаже посоката. Поради тази причина Lensmarket.bg реши да подпомогне ежедневието на деца в нужда. И от сега нататък  1% от стойността на всяка поръчка ще бъде заделен в Коледен фонд, който ще отива за училище за деца с увредено зрение „ Луи Брайл” София.

 „Луи Брайл“  София е специално държавно училище, в което живеят и се обучават слепи и слабовиждащи деца от цялата страна на възраст от 5 до 19 години.

Lensmarket.bg си поставя за цел да подобри средата на деца със зрителни проблеми. Вярваме, че дори за миг да си представите какво е чувството да не виждате слънцето сутрин или лицето на любимия човек ще разберете, защо е толкова важно всички заедно да подадем ръка.

Ние вярваме, че една птичка пролет не прави, затова решихме през цялата година да заделяме от нашият оборот, за да подобрим средата в Луи Брайл.

Каузата цели да улесни техния бит, социализация и да направи ежедневието на децата по-лесно и пълноценно.

 

Как допринасяме за каузата ?

 

Не е нужно нищо повече от това което правите в сайта – купувате това, което Ви е необходимо от ​Lensmarket.bg​, а системата автоматично изчислява, каква сума ще бъде заделена във фонда. Нищо допълнително. Пазарувайки Вие помагате!

В края на годината общата сума от всички поръчки,  ще бъде преведена на училището.

Нека заедно докажем, че всички заедно можем много !