Моден двубой: Мелания Тръмп срещу Десислава Радева

1
1743
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Моден двубой – нестандартен и различен. На първо място, защото в него ще се състезават две много обсъждани в последно време първи дами – Мелания Тръмп и Десислава Радева, пише inlife.bg. На второ място – във фокуса ще имаме бели гащеризони, които не са еднакви, но пък разкриват по еднакъв начин някои женски прелести.

И така, време е да обсъдим афинитетa на първите дами към белия цвят.

Мелания Тръмп –първата дама на САЩ, заложи на елегантен бял гащеризон на марката Ralph Lauren за 3990 долара в победната вечер на изборите. Но и тя, и екипът й така и не бяха съобразили, че нейното тяло ще бъде под силната светлина на прожекторите.

А те съвсем ясно очертаха зърното на новата първа дама, което прикова много погледи.

За историческата вечер Мелания беше сложила модел на дизайнера, предпочитан най-често от опонентката на съпруга й Хилари Клинтън. Гащеризонът на третата съпруга на Тръмп беше с дълги широки панталони, а горната му част беше с паднало рамо и нежни воали.

За приема в чест на рождения ден на Симеон Сакскобургготски в двореца „Врана“, случайно или не, г-жа Десислава Радева повтори до някаква степен визията на Мелания, като заложи на елегантен бял гащеризон, декориран с ефектно подобие на панделка от марката Max Mara. Тоалетът видимо издължава и вталява Десислава Радева, но една част от него липсваше и това бе прекалено осезаемо!

По-наблюдателните забелязаха, че Първата дама е „пропуснала“ да си сложи сутиен. По тази причина, някои подробности от анатомията й доста изпъкваха, особено в профил, също като при първата дама на Америка. Въпреки това, Радева въобще не се притесни то този факт и гордо позира със съпруга си и рожденика.

Разбира се, облеклото на Десислава Радева се превърна в широко дискутирана тема както на самия прием, така и в социалните мрежи, където изтекоха снимки от събитието. Според мнозина, облеклото й въобще не е подходящо за случая!