Milk_shake Integrity Incredible Oil Олио за увредена коса и цъфтящи краища 100мл

1
378
Добави коментар
mashbg
mashbg

Олио за противодействие на увредена коса и цъфтящи крайща milk_shake® Incredible Oil 100ml е уникален профеионален продукт за коса. Ако иате сериозен проблем свъран с вашата коса, ако крайищата на косата ви са сериозно нацъфтяли и косата ви се къса Milk_shake Integrity Incredible Oil  Олио за увредена коса и цъфтящи краища  е лекарството , което ще спаси косата ви , без да се налага да я постригвате.

 Причините са няколко milk_shake® incredible oil може да трансформира косата ви :

– Интегрити ойл е уникален продукт без отмиване, създаден да противодейства и предотвратява цъфтенето на краищата, както и да защитава косата при термична обработка със сешоар или преса. Подхранва и подсилва косъма, правейки косата мека и лесна за стилизиране.

– Интегрити ойл съдържа ексклузивна комбинация от ултра-ефикасни съставки: масло от муру муру и арган, които подхранват и регенерират косъма. Комбинирани с масло от ший и високотехнологични полимери, те имат дълбоко действие и моментален резултат. Косата е мека и бляскава веднага след първото приложение. 

– защитава косата при работа със сешоар и преса оздравява и подсилва косата

– предотвратява цъфтенето на краищата подхранва косата и я прави мека и блестяща изглажда косъма и затваря кутикулите предотвратява накъсването на косъма

– усилва блясъка на козметичния цвят

– предотвратява заплитането и помага при разплитане удължава трайността на козметичния цвят

– не утежнява дори най-фините коси

– предотвратява и неутрализира фриз-ефекта 

 

 

Начин на приложение: Напръскайте умерено количество Интегрити ойл на дланите си и нанесете на чиста, подсушена с кърпа коса. Разрешете добре, за да разнесете равномерно по дължините и краищата. Не отмивайте! Продължете с желания стайлинг.

Интегрити ойл може да се нанесе и на суха коса, ако искате да придадете блясък и да освежите цвета й. 

 

За да постигнете най-добрия възможен резултат, включете интегрити ойл в ежедневната грижа за косата си.