ВиК материали – Строителен магазин Образцов ДОМ – Части и материали за водопровод и канализация – Строителни материали

3
514
Добави коментар
pepelov
pepelov

ВиК части и материали в Строителен магазин Образцов ДОМ

ВиК материали на достъпни цени, включително всякакви видове водопроводни части, тръби за водопровод и канализация – PVC тръби, PE и PP тръби, фитинги, крепежи, сифони, батерии, санитария и др. Строителен хипермаркет Образцов ДОМ работи 7 дни в седмицата. Обслужваме клиентите си с внимание и коректно отношение. Разполагаме със собствен транспорт, за да осигурим бърза и сигурна доставка.

Нашите продавач-консултанти притежават богат опит както в търговията със строителни материали и стоки за бита, така и в строителството и строителните ремонти и ще Ви бъдат изключително полезни.

Заповядайте в Строителен магазин Образцов ДОМ и ще се убедите богатия избор на ВиК части и материали, а и други продукти за строителство и ремонт и конкурентните цени!

В строителен хипермаркет Образцов Дом ще намерите всички видове тръби за ВиК, полипропиленови тръби, полиетиленотви тръби, PVC тръби. Продуктовата гама съдържа пластмасови тръбни системи за водопровод, канализация, дренаж, отопление и други, тръби и фитинги за водопроводни и канализационни мрежи с вътрешно и външно приложение. Разполагаме със спирателна арматура, крепежи, тръбна изолация, водомери, сифони и други отводнителни елементи и ВиК материали.