Пелетни камини GreenEcoTherm на Ерато и Musa Hydro на MCZ MSZ Италия в Терма Експерт Плюс

6
586
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Разгледай нашите пелетни камини

Камини Erato, MCZ и ThermoRossi и каминни вложки в Терма Експерт Плюс – пелетни камини за отопление на малки и средни жилищни обекти, камини за етажно отопление, камини на пелети за допълнителен източник на топлина за фамилни жилища или за основно отопление на вили, включително пелетни камини на ThermoRossi Италия, а и българските камини на Ерато като Viadrus Prometheus. В ТЕ+ можете да закупите всичко необходимо за изграждане на инсталации за отопление и БГВ, включително пелетни котли, камини и горелки. Можете да поръчате и други камини и ние ще Ви ги доставим изгодно.

За да изберете производител и модел камина – консултирайте се с Терма Експерт. Специалистите във фирма ТЕ+ ще Ви препоръчат най-добрия, изгоден и актуален продукт на пазара! 

При нас ще намерите следните пелетни камини – пелетна камина с водна риза Lily, автоматизираната топловъздушна пелетна камина PS 9 Pony, а и красивата италианска пелетна камина Musa Hydro на MCZ.

Поискайте оферта за котли, пелетни камини, горелки и други отоплителни тела, арматура, топлоизолация или цели системи за отопление и гореща вода, включително слънчеви колектори и бойлери. Ще се уверите, че работим на изключително конкурентни цени! Проектираме и изграждаме отоплителни инсталации.

Специализирани сме и в разработка и монтаж на отоплителни инсталации, оползотворяващи биомаса.

Всички предлагани продукти са сертифицирани и имат съответните декларации за съответствие.