Вивекта, Васил Лазаров и дистрибуцията на храни от Европа

3
300
Добави коментар
EmilioPo
EmilioPo

вторник, 27 юни 2017, 15:00 ч.

Сред фирмите, чиийто продукти се внасят от Васил Лазаров и Вивекта, е датската компания Даниш Краун

Фирмата на Васил Лазаров Вивекта БГ ЕООД е динамична търговска компания, която предлага широка гама от замразени и охладени свински, говежди, пилешки меса, риба и рибни изделия, замразени бланширани картофи, зеленчуци и плодове, зехтин и др.

Сред фирмите, чиийто продукти се внасят от Васил Лазаров и Вивекта, е датската компания Даниш Краун. Компанията е един от най-големите производители на свинско в Европа и най-големият износител в света. Благодарение на дългогодишната си история, традиция и селекция на породата, датската фирма заема челно място на пазара.

Новозеландските Silver Fern Farms и AFFCO са едни от най-големите преработватели и производители на агнешко, говеждо, еленско и овнешко месо. С тези марки в родната търговска мрежа могат да се намерят замразени агнешки продукти, замразено говеждо шкембе.

Васил Лазаров и Вивекта предлагат богат асортимент от риба и рибни деликатеси с гарантирано качество и чистота на продуктите. Също така фирмата е официален дистрибутор на канадската мултинационална частна компания McCain Foods Limited, която е един от най-големите производители на замразени бланширани картофи и картофени деликатеси. Тя е основана през 1952-а година, а днес продуктите на McCain Foods Limited могат да бъдат намерени в хиляди ресторанти и супермаркети в целия свят.

Сред партньорите на българския дистрибутор е и испанската компания Urzante, която произвежда висококачествен зехтин. Съществуваща на пазара от повече от 60 години, Urzante се развива с особена грижа към природата и продукцията и поднася традиция, качество и свежест на трапезите в повече от 60 страни.

Друга копания, чийто продукти могат да бъдат намерени на българския пазар чрез дистрибуцията на Вивекта, е Aretol. Базирана в Сърбия, компанията е един от основните производители на широка гама замразени зеленчуци и плодове.

Фирмата на Васил Лазаров Вивекта предлага конкурентни цени, както и доставка до всяка точка на страната със собствен транспорт. За да отговори на развитието и нуждите на компанията, фирма Викториас ЕООД, също управлявана от Васил Лазаров, специализира в извършването на транспортни и логистични услуги на вътрешния пазар. Инвестицията в закупуването на хладилни камиони отговаря на стремежите на дружеството да стъпи на пазара на международния транспорт.