Професионално почистване на заведения

11
365
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

 

Чистата и хигиенична среда, както за посетителите, така и за служителите, е от първостепенно значение за всеки ресторант, за всяко заведение без значение от неговата категория. Когато и последната маса в заведението е освободена, а кухнята затвори – идва нашето време. Нашият екип е 7/24 на ваше разположение за професионално почистване. След нашата намеса, вашият главен готвач и обслужващия персонал ще разполагат със санитарно чиста работна среда.

София е много натоварен град с десетки хиляди работещи заведения. Конкуренцията между тях е безкомпромисна и успехът зависи от много фактори. Един от най-важните със сигурност е хигиената на заведението. Но понякога, когато заетостта на заведението е максимална, просто не остава време на персонала да обърне достатъчно сериозно внимание на хигиената. Затова по-добре се обърнете към професионалистите в тази сфера!

Има много фирми за почистване в София и в България, но ”КАЛИНА 2012 ЕООД” е уникална, когато става дума за почистване на ресторанти и заведения. Ние не само работим с най-съвременните препарати и машини за почистване. Ние се грижим за здравето, както на нашите високо квалифицирани работници, така и на хората, които след нашето професионално почистване, ще посетят заведението. Защото фирма „Калина“ използва иновативните био препарати от ЕКО серията на „Кiter“!

Ние обръщаме специално внимание, както на най-съществените места за почистване, така и на най-дребните детайли. Ние ще почистим перфектно вашата кухня – най-важното помещение за всяко заведение. Пране на мека мебел, пране на килими, почистване на фуги, почистване на абсорбатори, машинно почистване на подове – за нашият високо квалифициран екип това не е проблем. Гарантираме професионално почистване, от пода до тавана, на всяко помещение и на работното обзавеждане в него.

Ето какво ще получите от фирма„Калина“:

– Перфектно почистване на вашето заведение, от кухнята до помещенията за посетители

– Отдаден и висококвалифициран работен екип

– Най-съвременните и щадящи околната среда почистващи препарати и машини за почистване

– 12-часова ГАРАНЦИЯ след напускане на заведението

 

Научете повече за„Калина“ – една наистина добра фирма за почистване – на  адреса на нашия сайт: https://kalina2012.com/

 

Ключови думи:добра фирма за почистване,професионално почистване,почистване на заведения,фирма за почистване град София,фирми за почистване,машинно почистване на под,пране 

Професионално почистване на заведения

5 (100%) 1 vote