Екскурзия до Прага с Директен Полет от Варна

43
483
Добави коментар
DSTours
DSTours

Екскурзия до Прага с Директен Чартърен Полет от Варна

Предколедна Прага: 30.11 – 03.12.2017г

 

 

Чартърен Полет Варна – Прага – Варна Включена обзорна обиколка на Прага Ранни записвания до 30/06/2017

 

 

Програма в Прага по дни:

 

1 Ден: Отпътуване за Прага с директен полет от летище Варна. След пристигане обзорна обиколка на Прага. Трансфер до хотела и свободно време. Нощувка.

 

2 Ден: След закуска свободно време или по желание възможност за допълнителна екскурзия От другата страна на Вълтава.Нощувка.

 

3 Ден: Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Дрезден. Вечерта по желание традиционна вечеря в ресторант с чешка музика и танци. Нощувка в хотела

 

4 Ден: Закуска. Свободно време или по желание разходка с корабче по Вълтава. Освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет Прага – Варна.

 

 

 Пекетната цена е на човек, настанен в двойна стая в хотел Taurus 4* с включена закуска. за повече информация и резервации, свържете се с офисите на Ди Ес Турс!

 

 

Цената включва:

 

– Чартърен полет Варна – Прага – Варна; – Летищни такси; – 3 нощувки със закуски в хотел Taurus 4* в Прага; – Трансфер летище – хотел – летище; – Обзорна обиколка на Прага; – Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро; – Представител от ТО.

 

 

Цената НЕ включва:

 

 

– Лични разходи – Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета – Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание – Увеличение на летищни или горивни такси – ако има такова се заплаща задължително – Екскурзии – по желание:

 

* Разходка с корабче по река Вълтава – 32 лв. за възрастен / 24 лв. за дете * Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци, с включен трансфер – 96 лв. за възрастен / 64 лв. за дете * Екскурзия до Дрезден – 108 лв. за възрастен / 54 лв. за дете * Екскурзия От другата страна на Вълтава – 45 лв. за възрастен/ 23 лв. за дете  

 

 

 

 

Мнение на турагента:

 

Прага е една от най-посещаваните европейски столици, заради запазената архитектура и автентичен дух. Екскурзията с директен полет от Варна е добър вариант да посетите и разгледате част от забележителностите на Прага за кратък период от време.