Предимствата на пазаруването онлайн

1
406
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Пазарувате ли онлайн? Ако да, то Вие сте част от 60-те процента от населението, което педпочита онлайн шопинга пред традиционния метод. Според прогнози на Виза България процентът на хората, които предпочитат да пазаруват онлайн ще се увеличава непрекъснато. Това е така, защото все повече потребителите оценяват удобствата и сигурността, която предоставя пазаруването онлайн.

 

 60% процента от населението в страната си купува дрехи и обувки от онлайн търговци, 40% – техника, а 39% резервират ваканциите през интернет. В същото време резервациите за почивка са и категорията, която най-голям процент от сънародниците ни – 24%, заявяват, че извършват единствено онлайн.

 

Открояват се любоптини различия между двата пола за пазаруване на стоки и услуги онлайн. Така например, за най-предпочитаната категория – почивките, делът на мъжете, които заплащат за нея онлайн, е 17%, докато при жените той достига 26%. Мъжете най-често купуват по електронен път техника- 67% от анкетираните, а жените се доверяват на онлайн търговци основно за дрехи и обувки – 69% от анкетираните. При битовите услуги 19% от мъжете и 12% от жените предпочитат да ги заплащат единствено онлайн, като това са най-вече потребители на възраст между 36 и 55 години.

 

 

Онлайн пазаруването е предпочитано, защото Ви позволява лесно да намерите най-добрите оферти, да сравнявате стоки и да спестявате време. Много хора се притесняват за сигурността на онлайн сделките, повече за нещата, които трябва да следите, когато пазарувате онлайн – тук.

 

Предиматсвата са:

Спестявате време
Лесно избирате най-добрата оферта
Получавате отстъпки
Все повече сайтове предлагат безплатна доставка

 

Недостатъците са:

 

За да сте сигурни, че няма да имате проблем с поръчката си онлайн винаги избирайте търговец с добро име, висок рейтинг и брандове, които са се доказали с времето. Пазарувайте само от сайтове със SSL сертификат. Той Ви гарантира, че данните Ви са защитени и може да извършвате транзакции без да се притеснявате от кражба на лични данни. Vimax.bg има SSL сертификат и Ви гарантира безопасност на вашите лични данни.

 

Пазарувайте спокойно на www.vimax.bg