Водопровод и ВиК в Пловдив – Водопроводни части и материали в Пловдив – Строителен хипермаркет Образцов Дом – ВиК материали

3
322
Добави коментар
pepelov
pepelov

Водопровод

Водопроводни части и материали, включително тръби, колена, холендри, нипели, муфи, преходи, тройници, удължители, скоби, тапи, спирателни кранове и вентили, меки връзки, уплътнители, комплекти, водомери за топла и студена вода. В строителен хипермаркет Образцов Дом разполагаме с тръби и фитинги – PPR, PVC, PE, PP, цинк и месинг, алуминиеви вложки, части и материали, подходящи за изграждане и ремонт на водопровод и канализация.

Строителен магазин Образцов ДОМ работи 7 дни в седмицата. Обслужваме клиентите си с внимание и коректно отношение. Разполагаме със собствен транспорт, за да осигурим бърза и сигурна доставка.

Нашите продавач-консултанти притежават богат опит както в търговията със строителни материали и стоки за бита, така и в строителството и строителните ремонти и ще Ви бъдат изключително полезни.

Заповядайте в Строителен магазин Образцов ДОМ и ще се убедите богатия избор на ВиК части и материали, а и други продукти за строителство и ремонт и конкурентните цени!