Топ 5 най-продавани климатици за месец Юни

2
505
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Още един месец измина и отново е време да проследим какви са тенденциите в продажбите на климатици и кои са най-предпочитаните модели в момента. 

 

Cooper and Hunter CH-S12FTXE Alpha WiFi,12000 BTU, Клас A++
Fujitsu General ASHG12LLCC/AOHG12LLCC, 12000 BTU, Клас A++
Panasonic CS-KE35TKE/CU-KE35TKE, 12 000 BTU, Клас А++
Toshiba RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E SHORAI, 10000 BTU, Клас A++
Mitsubishi Heavy SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++

 

Не напразно моделът на Cooper and Hunter  се казва Alpha. Това е един отличен бюджетен модел с мощност 12 000 BTU и енергиен клас А++ в режим на отопление и охлаждане. Благодарение на високотехнологичната система контролирана от иновативен микропроцесор инвертоният компресор G10 на Cooper and Hunter  обещава тиха работа и дълъг живот на мотора. Моделът има вграден WiFi модул, който позволява контролирането на уреда, без значение къде се намирате. Ефективният диапазон на Alpha е от -24 градуса до +48 градуса. Климатикът има модерен плазмен филтър, който „унищожава“ всички вируси и бактерии, пречиства фините прахови частици и разтваря никотина и полени. Catechin въздушен филтър съдържа натурално вещество, което се съдържа в чаените листа и има антибактериален ефект, филтърът с активвен въглен отстранява неприятните миризми и абсорбра вредните газове. Безшумен режим на работа, едва 23 dB на вътрешното тяло. Компресорът работи с ниски честоти, благодарение на което Alpha спестява до 40% консумацията на електроенергия. С функцията I Feel температурата в помещението се контролира благодарение на сензор, който се намира в дистанционното управление, така струята на въздуха се насочва към него, където и да се намира. 

Fujitsu General ASHG12LLCC/AOHG12LLCC е отличен инвертор, енергиен клас на охлаждане А++ и на отопление А. Моделът работи отлично и при ниски температури. Благодарение на DC ротационния компресор, Fujitsu General ASHG12LLCC/AOHG12LLCC достига отлични нива на ефективност. Благодарение на иновативната конструкция на вентилатора, този модел е един от най-тихите. Дизайнът на модела е стилен с изчистени линии, плосък и елегантен панел. Има автоматично регулиране на въздушния поток. Микрокомпютър автоматично и ефективно регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура. С удобна индикация за това кога трябва да почситите филтъра

Panasonic CS-KE35TKE/CU-KE35TKE е с мощност 12 000 BTU и енергиен клас А++ в режим на охлаждане и А в режим на отопление. Благодарение на иновативния ротационен компресор R2  изработен от висококачествена силициева стомана и разширената високопроизводствена маслена помпа, в съчетание с масления резервоар с разширена вместимост, които осигурява по-добра лубрикация, моторът е по-тих, работи по-качествено и има гаранция от 60 месеца. По-големият акумулатор събира значително по-голямо количество хладилен агент необходим при инсталирането на по-дълъг тръбен път.  Това го прави и много тих, едва 20 dB. Може да работи в режим на отопление до -15 градуса. Има финкция за самодиагностика, което прави откриването на евентуални проблеми много лесно. Благодарение на новия филтът на Panasonic, който успява да пречисти въздуха от алергени и вируси благодарение на филъра, който улавя организми 30 пъти по-малки от дебелината на човешкия косъм, въздухът в дома Ви винаги е чист. 

 

Идеален климатик и за лятото и за зимата. Инверторният климатик Toshiba RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E SHORAI, има мощност от 10000 BTU. Както и енергиен клас A++ при отопление и охлаждане. Охлаждане SEER: 6.90 Отопление SCOP: 4.60 Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 19 кв.м./50 куб.м. Препоръчителен капацитет в режим отопление: 19 кв.м./50 куб.м. Има стандартна гаранция от 60 месеца. Работи с фреона на бъдещето R32. Проектиран в Япония, за да бъде по-икономичен, по-надежден и да осигурява по-добър комфрт. Има функция за самопочистване Magic Coil, благодарение, на която влагата намалява и се подтиска образуването на микроорганизми и неприятни миризми. Един от най-тихите модели на пазара, само 23 dB. Серията SHORAI е с нов елегантен дизайн, който се вписва във всеки интериор. Има IAQ филтър, който гарантира качеството на въздуха и го пречиства на няколко етапа, като неутрализира вирусите, бактериите, алергените и задържа фините прахови частици. 

 

Страхотен инверторен климатик от Mitsubishi Heavy SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM, има мощност 12000 BTU и енергиен клас A++ в режим на охлаждане  и отопление. Италиански дизайн и японска прецизност на работа, това е серията PREMIUM, елегантният дизайн е дело на студиото за индустриален дизайн в Милано, а отличните характеристики на модела са плод на дълги години опит в сферата на климатичните системи. Алергенна-деактивираща система, тайната му е ензима- урея, благодарение, на който се неутрализират всички видове бактерии и вируси. Моделът има и самопочистващ се филтър, който го прави лесен за поддръжка. Благодарение на фотокаталитичния миещ се филтър въздухът винаги е свеж и чист. Плюсът на фотокаталитичния миещ се филтър е това, че след всяко измиване е като нов. Благодарение на 3D режим за разпределяне на въздушната струя, чистият въздух достига до всяко кътче на стаята. Моделът има практична защита от деца на дистанционното упралвение, която не позволява по невнимание да се сменят настройките. Предният панел има елегантни светлини индикатори, които могат да се регулират, така че да не притесняват хората в стаята. Освен, че вътрешното тяло е много тихо, тихо е и външното тяло, което показва загриженост към съседите Ви. Страхотен премиум модел на Mitsubishi Heavy.

 

 

Това са най-предпочитаните модели за месец Юни. Клиентите ни държат на функциалността, тихата работа и качественото пречистване на въздуха.

Най-продаваните модели за изминалия месец може да видите –> тук.

А още промоции само на vimax.bg