Поставете залог на Нелсoн срещу Понзинибио с Bet365

1
397
Добави коментар
milenay
milenay

Искате да заложите на Нелсoн срещу Понзинибио? Насочете се към Bet365, където ще намерите всички най-добри коефициенти за това важно събитие от welterweight.

UFC се връща в Шотландия този уикенд с блокбастър мачъп между двама от най-интересните боксьори от welterweights в спорта. Гунар Нелсон ще се опита да спечели третата си победа над опитния нападател Сантяго Понзинибио.

Има много онлайн оператори за залагания, които предлагат коефициенти за залози в наши дни и за този мач вече има някои фантастични такива. Може би този мач не е битката, за която обикновените фенове ще се обаждат на своите приятели, но много експерти за залагания на MMA смятат, че претендентите могат да предизвикат фойерверки. Нека да разгледаме коефициентите за залози на Нелсон срещу Понзинибио.

Нелсон срещу Понзинибио коефициенти за залагания

Някои фенове на MMA всъщност са изненадани, че коефициентите, поставени тук от Bet365, не са толкова далечни един от друг. Гунър Нелсон се е борил и побеждавал някои изключително умели бойци и е смятан от някои за бъдещето на спорта. Победа през този уикенд вероятно ще му спечели топ 10 опонент, а коефициента му за победа над Понзинибио е 1,50.

Сантяго Понзинибио е без съмнение един от най-квалифицираните кикбоксьори при най-добрите състезания. Той изглеждаше страшен след загубата на Лоренц Ларкин и последвалите 4 поредни победи, но влиза в тази MMA битка като аутсайдер с коефициент 2,70.

Ако искате да заложите на Нелсoн срещу Понзинибио, не забравяйте да се отправите към Bet365. Тук ще намерите огромен списък с коефициенти за всеки голям MMA турнир за 2017. Кой мислите, че ще спечели това предстоящо съревнование от welterweight?