Мъжка гривна защитен амулет от черен матиран и драконов ахат „Драконови вени“и символа за мощ и победа -„Лъвска глава“ – Книги

4
1182
Добави коментар

Кликнете, за да я увеличите.

Цена: 19.00

Мъжка гривна мала от черен матиран ахат, драконов ахат „Драконови вени“ и лъвска глава от тибетско сребро

Размер на всеки камък – 0,8 см. Общ размер на гривната – 18.5 см. и 19.5 см. Допълнителен материал – тибетско сребро.

Доставка до адрес 5.98 лв. или до офис на Еконт 4.00 лв. или безплатна при поръчка на втори продукт от сайта.

Ахатът е още един минерал от голямото семейство на полускъпоценните камъни. С името не се означава точно определен вид минерал, а различни видове агрегати на силициевия диоксид. Ахатите запълват празнини сред различни ефузивни скали, а също и някои седиментни образувания и хидротермални жили. Ахатите са с много разнообразни красиви цветове – от прозрачни до непрозрачни.

Ахатът е талисман на творческите личности. В древността са смятали, че той удължава живота на притежателя си, че сдружава хората и носи успех в кариерата. Кристалотерапевтите вярват също, че притежаването на този камък прави мъжете привлекателни за жените, помага при раждане, прогонва жаждата, предпазва от злодеяния и защитава при опасност, развива красноречието, гарантира добро плодородие на полето. Ахатът се носи за здраве, благополучие и дълголетие. Насърчава добротата, нежността, спокойствието и увереността. Дава сила на собственика си и го прави привлекателен за другите.

Счита се, че пази от опасности. В древността са използвали ахати, изработени във формата на око и поставени в очното гнездо на статуи, за прогонване на злите сили. През Средновековието са приготвяли настойка от вода и ахат, за прогонване на змии и скорпиони.

Ахатът отдавна привлича вниманието на ценителите на скъпоценни камъни, магьосниците и алхимиците. Плиний Стари пише, че настойката от ахат е полезна за лечение на ухапвания от паяци и скорпиони, че лекарствата приготвени от средната бяла част на някои ахати, помага за лечението на редица болести и за безпроблемно раждане. По думите му, хората носещи изделия от ахат, са надарени с красноречие и ум, живеят по-дълго и трудно се гневят.

Може ли негативната енергия да бъде отблъсната къмсвоя източник? – „Да“ – казват литотерапевтите – „Ахатът „Драконови вени“ притежава силата да ви защити, от негативната енергия отправена към вас. Човекът, който използва тази форма на мисловна атака, няма да може да успее. Ахатът „Драконови вени“ има способността не само да върне отрицателната енергия там, откъдето идва, а и да накара човека, който я изпраща, да осъзнае своето дело. Този вид ахат е изключителен камък на защитата.“

Успокоява страховете и дава усещането за сигурност и защитеност. Помага за преодоляване на депресията. За хората с психични и духовни способности е отличен балансиращ камък, който има способността да ги „върне” обратно на земята.

Показания: Помага при сърдечносъдови заболявания /особено настойката с вода и ахат/, при заболявания на гърлото и зъбите, както и при продължителна кашлица. Действа успокояващо на нервната система, понижава яда и обостря зрението.

Лъв

В митологията на много народи в Африка и Азия той е символ на висшата божествена сила, знак за мощ, власт и величие. Приема се, че лъвът олицетворява и ума, великодушието, доблестта, справедливостта, гордостта, победата, бдителността и храбростта. Лъвицата пък е символ на майчинството и въплъщение на сладострастието. В будизма лъвът показва храбростта, благородството и постоянството. Смята се, че той ще донесе на своя притежател много щастие и късмет. В Китай той е едно от четирите животни, олицетворяващи идеите на властта. Често фигурира в гербовете на различните народи. Изобразен върху бижу, царят на животните символизира още и твърдост, спокойствие и благоразумие.

Практиката показва, че една поръчка се доставя обикновенно в рамките на 2 – 3 дни от деня на приемане на поръчката.

Поръчка можете да направите като попълните формата под текста. За чужбина можете да изберете „Купи с Paypal“, а за България „Купи с наложен платеж“ или „Купи с Paypal“. КОШНИЦАТА ЗА ПРОДУКТИ РАБОТИ САМО ПРИ ПЛАЩАНЕ С ПЕЙПАЛ! ЗА ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ НА КУРИЕР, ПОПЪЛВАЙТЕ СЪОТВЕТНИТЕ ФОРМИ ЗА ПОРЪЧКИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ПРОДУКТ ПООТДЕЛНО!!!

*/ако имате повече поръчки, и искате да използвате офертите за намаленията в сайта, но Ви затруднява изписването на данните Ви във всяка една форма за поръчка, можете да опишете цялата си поръчка в прозорчето „Съобщение *“ в една единствена форма или да поръчате всичко от прозореца за Контакти www.hiromantia-ezoterika.com/bg/texts/contacts.html!/

Когато пристигне доставката Ви, ще получите известие от Еконт. БОНУСЪТ „БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА“ ВАЖИ ЕДИСТВЕНО ЗА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!

За поръчки на 3 бр. /може да бъде книга, руни или какъвто и да е друг артикул/ освен бонусът безплатна доставка – отстъпка 10%, а над 3 бр 15%. – ПРОМОЦИЯТА НЕ ВАЖИ ЗА ПРАТКИТЕ В ЧУЖБИНА.

Внимавайте да не натиснете прозорчето – „ИЗЧИСТИ“ вместо „КУПИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ“.