Тунинг магазин – Тунинг Център Пловдив

2
400
Добави коментар

Тунинг магазин – Тунинг Център Пловдив

Онлайн магазин за тунинг на автомобили

Тук ще намерите широка гама тунинг аксесоари за автомобили и джипове Alfa Romeo, Audi, VW, Mercedes, BMW, Land Rover, Range Rover, Opel, Mini, Nissan, Peugeot, Porshe, Renault, Seat, Subaru, Toyota, Volvo, Mitsubishi, Fiat, Infiniti, Hyundai, Mazda и много други, като за Ваше улеснение сме разработили автомобилен филтър с който лесно можете да откриете всички тунинг части подходящи за Вашата марка и модел автомобил.

Тунинг Център Пловдив предлага широка гама продукти в наличност или с бърза доставка до няколко работни дни, като някои артикули са с безплатна доставка до адрес на клиента.

Подбрали сме продукти с доказамо качество от производители с дълък опит в областта на тунинга. Тунинг аксесоарите за джипове са поместени в самостоятелна категория АКСЕСОАРИ ЗА ДЖИПОВЕ за по-голямо удобство.

TUNING CENTER е официален представител на алуминиеви джанти Barracuda Wheels и Corspeed за България.

Всички стопове, фарове, мигачи, дневни светлини, DRL и др. от категория ТУНИНГ СВЕТЛИНИ са с 1 година гаранция. Спортно окачване и койловъри FK, AP, JOM и др. са също с 1 година гаранция.

Регулируемо и спортно окачване, спортни пружини, стализиращи щанги, фланци за джанти и преходни фланци от H&R са с две години международна гаранция от производителя. Като официални представители на H&R за България можем да доставим и всички резервни части за окачването или само предни или само задни пружини, макар в магазина да са публикувани само комплекти. В случай, че желаете продукт който не намирате в магазина, молим да се свържете с нас.