България – присвоената държава

2
462
Добави коментар

Анализ на “Булг-стратфор”

Приятели,

С избора на Д.Тръмп, не очаквам Войната на САЩ срещу Е.С. да спре… За сега… тя продължава нормално кърваво…!

Фактите:

1. САЩ и НАТО капитулираха политически пред Русия… и загубиха икономическото състезание с Китай.

2. Е.С. иска САЩ да спре войната срещу него, за отнемане на африканските и близкоизточните му пазари, но… САЩ я продължават… и си търгуват с Русия и Иран…!!!

(ръста е 17% за година…)

3. Реалностите на войната.

– Европейската Олигархия направи своя избор за ПАСИВНА СЪПРОТИВА и единствено Русия се бори за своите, а по този начин и за Европейските интереси.

– Тоталната война на САЩ, срещу Е.С. премина към 3-ти етап – “Ескалация на войните в северна Африка, Близкия изток и Украино-Молдовското пространство, планирано и финансирано насочване на милионни тълпи емигранти, от зоните на американска “демокрация/окупация” в Ирак, Афганистан и Сирия, към Европа…”

Принципа е:

– “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”

4. Началото:

– Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с “банковите кризи” в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ….

(“Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…)

5. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:

– Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…

– За да “разбият” европейските пазари, САЩ предизвикаха “Арабската пролет”, създадоха и въоръжават ИДИЛ и с наше оръжие боеприпаси, а гербаджийският външен министър Младенов им правеше срещи в Правец и им беше пръв ибрикчия…

– С фашистки преврат, ръководен от Политическото разузнаване на държавния департамент, през февруари 2014г. запалиха Украйна.

6. Ескалация

– Освирепяване на войните в Северна Африка, Украйна, Ирак, Сирия…

– Масиран терор, организиран от Политическото разузнаване на държавния департамент, но представен за действия на ИДИЛ и предизвикване на милионни тълпи от нелегални емигранти към Европа (дано Е.С. не “проспи” това…)

– Налагане санкции на Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС и България (“Северен поток”, АЕЦ-Белене и “Южен поток”)…, и същевременно рязко засилване на американо-руската търговия…!

– Военна окупация и изнудване на Румъния, България, Прибалтика и Полша и принуждаването им за пряко участие в украинската гражданска война…

7. Действия в България:

– Военна окупация и Ликвидиране на всички съпротивителни сили в “русофилска” България, чрез ниски доходи, финансово задължняване на страната и предизвикване на етническа криза…

(дебелоочието на БНБ и мълчанието на прокуратурата подсказват, че КТБ, финансирала фирмите които щяха да строят “Южен поток”, е “поръчана” от ЦРУ…, а наглостта на ДПС и циганските барони е симптоматична…)

– Чрез “Американски агент на влияние”, Плевнелиев, Митов, Кунева и Ненчев, американците целенасочено предизвикват политическо, икономическо и военно “хибридно”, (а на времето се казваше “комплексно”…) противопоставяне с Русия…!

8. Последващи действия:

– Запазване световното господство на САЩ…, чрез разпалване на войните в Сирия и Украйна от “ниска” до “средна” интензивност.

– Американска икономическа (и малко военна) окупация на източна Европа, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!

9. Крайна цел на САЩ:

– Икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…!

Извод – Тепърва ще се лее европейска и БЪЛГАРСКА КРЪВ… и едва ли България ще оцелее след тази Трета национална катастрофа…

(ако сме луди да го допуснем)…!!!

А най-кървавото още предстои…