Строетелни материали в Пловдив – Образцов ДОМ – Строителни материали, Стоки за дома, Автомасла и аксесоари – ВиК материали,…

8
306
Добави коментар
pepelov
pepelov

Информация за ХиперМаркет Образцов ДОМ

Магазин за строителни материали в Пловдив – Образцов Дом – отвори врати през 2016 година в Пловдив, кв. Смирненски, непосредствено до супермаркет „Т-МАРКЕТ“. Основната ни дейност е търговия със строителни материали и разнообразни стоки за бита на едро и дребно. Предлагаме стоки от български и чуждестранни производители и поддържаме голяма складова наличност, като първостепенно внимание обръщаме на качеството и достъпната цена. Работим 7 дни в седмицата! Обслужваме клиентите си с внимание и коректно отношение. Разполагаме със собствен транспорт, за да осигурим бърза и сигурна доставка.

Нашите продавач-консултанти притежават богат опит както в търговията със строителни материали и стоки за бита, така и в строителството и строителните ремонти и ще Ви бъдат изключително полезни.

За да улесним Вашия избор на продукти и да не губите време в посещение на строителен магазин, ние изграждаме онлайн магазин, който можете да посетите на интернет адрес www.obraztsovdom.com.

Можете да ни позвъните на 0899 91 55 83 и да зададете параметри и/или заявка директно, а ние максимално бързо и коректно ще отреагираме! За нас е важно всеки клиент да е доволен от обслужването, от качеството на предлаганите стоки, а дори и от получената изобщо информация, която трябва да е винаги обективна и изчерпателна. Основният ни приоритет е да печелим доверието на всички Клиенти, като им гарантираме качество и надеждност на предлаганите стоки и услуги!

Заповядайте в Хипермаркет Образцов ДОМ и ще се убедите в разнообразието на продукти и достъпните цени!