Sunward – новата парти концепция на „Какао бийч“

3
361
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Диджейки от Украйна и Бразилия са само част от изненадите в поредицата техновечери

„Какао бийч“ подготвя за края на юли слънчева и гореща поредица партита под името Sunward. Началото на новата парти концепция се дава на 21 юли, когато на сцената се качва чаровната украинка Настя (Nastia) заедно с Любо Урсини и диджей Стивън.

На следващата вечер, 22 юли, зад пулта застава талантливата бразилка Анна, а в програмата за съботната вечер е и b2b сет на Методи Христов и Галя, заедно с Шошо. Финалът на Sunward 2017 е на 29 юли с Ник Кърли, Cuartero и Десо.

Коя е Настя? Една от най-напредващите дами на световната електронна сцена, която смесва хаус, техно, дръм енд бейс и други популярни музикални направления. Тя е диджейка и продуцент с личен лейбъл, чиято единствена мисия е да разпространява любовта си към музиката в световен мащаб.

Така постепенно тя се превръща в един от най-известните диджеи в родината си, където има собствено радиопредаване, впоследствие довело до създаването на лейбъла „Пропаганда“. Днес Настя е канена на популярни места като Panorama Bar в Берлин, The Block в Тел Авив, WOMB в Токио и лондонския fabric, където пуска заедно с Ричи Хоутин и Рикардо Вилялобос.

Целта ми е да видя колкото може повече хора на дансинга, за да ги водя през онова, което ни обединява – музиката, споделя Настя.

В събота преследването на слънцето продължава в Анна, която е сред най-предпочитаните дами зад пулта в цял свят, а миналата година спечели приза за дебют на наградите в Ибиса.

Кариерата си тя започва едва 14-годишна, повлияна от популярния нощен клуб на баща си в Бразилия. Още тогава започва да прави собствени парчета – за лейбъли като Diynamic, Terminal M, Turbo, Tronic plus.

Правила е техноремикси за Rukus, Knee Deep In Sound и Octopus, а през годините е получавала признанието на диджеи като Ричи Хоутин, Карл Кокс и Деймиън Лазарус.

След цяло десетилетие музикална кариера Ник Кърли също не спира да променя и подобрява стила си. Създателят на лейбъла 8bit прескача от дийп и тех-хаус до техно и обратно, което го прави атракция на електронната сцена.

Ранните му хитове като Critical Mass и Another Tearjerker не само изстрелват кариерата му нагоре, но и се налагат като „звука на Манхайм“. През годините той се включва в големи фестивали от ранга на TimeWarp DE, Chapter 12 Birmingham, BPM и има честта да стои редом до имена като Марко Карола, Локо Дайс и Карл Кокс.

До него, в последното парти от серията Sunward на 29 юли, застава Куартеро. През 2011 г. той основава свой собствен лейбъл Sanity с ясната идея да даде приоритет на музиката вместо на популярните имена на сцената. Непрекъснато смесва различни звуци, за да направи стила си уникален и разпознаваем.

Последните му парчета са обвързани с лейбъли като Hot Creations, Desolat, Saved, Moon Harbour, Circus. Българският представител във финалното от трите Sunward партита е диджей Десо.

Повече за предстоящите партита следете на https://www.facebook.com/CACAOBEACH и CacaoBeach.bg. Билети за Sunward може да намерите в OMV, The Mall и мрежата на Eventim.bg

Източник: Cacao Beach