Остров Ибиса с Полет от Варна, Хотел 4* All inclusive

41
285
Добави коментар
DSTours
DSTours

All Inclusive Почивка на Остров Ибиса с Полет от Варна

Sirenis Hotel Tres Carabelas 4*** 

15.10 – 20.10.2017

 

6 Дневна почивка в Ибиса

  ♦ Полет от Варна ♦ All inclusive изхранване ♦ Първа линия на плажа Playa d’en Bossa

 

 

Разписание на полетите в местни времена:

  15/10/2017: BUC 755 Варна – Ибиса: 10:00 – 13:40  20/10/2017: BUC 756 Ибиса – Варна: 14:00 – 20:00

 

Информация за превозвача:

 

Авиокомпания: Bulgarian Air Charter Тип самолет: MD 82 / 164

 

 

  Програма по дни на остров Ибиса:

 

15. Октомври: 

Отпътуване за Ибиса с полет от Летище Варна в 10:00 ч. Кацане на летището, трансфер до хотела и настаняване (след 14:00 ч). Свободно време за почивка. Вечеря и нощувка.

 

16. Октомври:

Закуска и свободно време за плаж, почивка или допълнителна екскурзия. Вечеря и нощувка. 

 

17. Октомври:

Закуска. Свободен ден или допълнителна екскурзия. Вечеря, нощувка.

 

18. Октомври:

След закуска по желание допълнителна екскурзия. Свободно време на остров Ибиса. Вечеря и нощувка.

 

19. Октомври:

Закуска в хотела и почивка на плажа или възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря, нощувка.

 

20. Октомври:

Закуска и освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Варна (през Палма де Майорка). Пристигане на летище Варна в 20:00ч. 

 

 

 

  Пакетната цена е на човек, настанен в двойна стая в хотел Sirenis Hotel Tres Carabelas 4*/ или подобен/на база all inclusive:

 

♦ Цена на човек настанен в двойна стандартна стая –  969 € / 1 895 лв. ♦ Цена на човек настанен в единична стая – 1 189 € / 2 325 лв.  

 

 

 

Цената включва:

 

– Самолетни билети за чартърен полет Варна – Ибиса – Варна (технически стоп в Палма де Майорка) – Пътнически и летищни такси; – Кетеринг по време на полетите; – Трансфери летище – хотел – летище; – 5 Нощувки в хотел Sirenis Tres Carabelas 4***  (или подобен) на база all inclusive; – Придружаване и обслужване от представител на „Ди Ес Турс“; – Медицинска застраховка с покритие 10 000 Евро /десет хиляди/.

 

 

 

Цената не включва:

 

– Разходи от личен характер; – Екскурзии – по желание:  

 

 

Условия за записване:

 

– Депозит 50%  – Доплащане: до 15.09.2017г. 

 

Плащане:

 

– В брой или по следната банковата сметка на Ди Ес Турс ООД : – Алианц Банк България АД, SWIFT (BIC) – BUINBGSF, IBAN – BG84BUIN95611000204021 BGN  

 

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 50 Краен срок за уведомяване, когато този брой не е набран: 01.10.2017г.  

 

*При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото и/или летищните такси, Ди Ес Турс ООД си запазва правото за промяна на договорените цени, като цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената. Цените са базирани при цена на горивото “Jet fuel platt’s” USD 1 100,00 / 1 MT.

 

 

 

Мнение на турагента:

 

Ибиса е известен като „Белият остров“ заради стръмните бели канари надвиснали над морето. Природа на острова е много красива, като по крайбрежието ще видите много заливи и скали. Островът е обявен от ЮНЕСКО за свеовно културно наследство и е подходящо място за почивка не само за млади хора, посещаващи световно известните клубове, но и за възрастни и семейства с деца, търсещи красива природа и благоприятен климат за релакс и екскурзии. Полетът от Варна го превръща в още по- желана и лесно достъпна дестинация.

 

Настаняване:

Хотел: Sirenis Hotel Tres Carabelas

Категория: 4 Звезди

Изхранване: AI

Местоположение: Четиризвездният СПА комплекс се намира на Плая ден Боса на остров Ибиса, на 2 минути пеша от плажа.

Описание: Стаите са климатизирани и модерно обзаведени. Разполагат с минибар, сейф, самостоятелен балкон и сателитна телевизия. На разположение на гостите са открит и закрит басейн, 3 тенис корта, тераса с шезлонги и детска площадка. СПА центърът включва закрит басейн, джакузи и турска баня. Срещу допълнително заплащане могат да бъдат заявени масажи и козметични процедури. Ресторантът сервира интернационални ястия на шведска маса, поднесени в трапезария с панорамна гледка към морето. Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел.