Геймърски стол Playseat Evolution бял

11
293
Добави коментар

Революционен спортен стол в бяло Playseat Evolution White! Изключително удобен и масивен, като в същото време може да бъде сгънат и да заема съвсем малко място.

Изграден от специална стомана и висококачествен винил, Playseat Evolution White гарантира само незабравими преживявания … зад волана.

Усетете еволюцията с новия бял стол на Playseat Evolution White!

Използван и разработен с професионални състезатели, този продукт гарантира комфорт, здравина и високо качество. Дори самият състезател Такума Сато използва същата седалка при проучването на нови трасета, за да влезе максимално подготвен в състезанията. Evolution White е с черна, олекотена, стоманена рамка, покрита от висококачествена изкуствена кожа в бял цвят.

Този стол предлага невероятно удобство и възможността да бъде използван от всеки член на семейството, независимо от неговите размери.

Освен това, столът е лесно сгъваем и може да бъде прибран на подходящо място, когато не е в употреба. Може да бъдат добавени всички eкстри, предоставени от Playseat!

Съвместимо с: PS2, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Mac, както и всичко волани и педали за PC. (Всички продукти на Logitech&Trustmaster са специално изработени за продуктите на Playseat!)

Тегло: 24 кг. Гаранция: 24 месеца