Пелетни горелки Greyko RB в Терма Експерт Плюс – горелки, изгарящи дървесни и агропелети

2
746
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Пелетна горелка Greyko RB

Пелетни горелки GREYKO RB работят успешно с всякакъв вид и клас пелети – дървесни пелети и агропелети (без сламени), с диаметър от 6 до 8 mm. Тези пелетни горелки са подходящи за пелетни котли за отопление на апартаменти, къщи, офиси, малки хотели и др. Предлаганите модели горелки Грейко са – RB20, RB30, RB 50, RB100.

GREYKO е марка на Грейко Инженеринг ООД, специализирана фирма за проектиране и производство на пелетни съоръжения – котли и горелки.

В Терма Експерт Плюс можете да се възползвате от промоциите на всички продукти GREYKO, включително на пелетните горелки, а и на котлите. Тези горелки Greyko RB са изгаряне на всякакви пелети. Предназначени са за бърз монтаж и не е необходимо да се почиства горелката. Горелки Грейко имат надежден ел.нагревател и се предлагат на конкурентна цена, спрямо получаваната топлинна енергия. Не замърсяват околната среда и са съвместими с всички котли на твърдо гориво, без да е необходима реконструкция на отоплителната инсталация, а и имат възможност за директен монтаж на нафтови котли.

Предимства на горелки Greyko RB:

Бърз монтаж и настройка – 4 часа от 1 човек Три степени на регулиране на мощността Самопочистване без прекъсване на горивния процес Надежден ел. нагревател – 10 000 цикъла живот Ниска мощност (консумация) на ел. нагревател – 121 W Бързо запалване ≈ 2 мин. Негорима гъвкава тръба – фламекс Защита от препълване на входящата тръба. Студен корпус и тубус на горелката при процеса на работа. Фотосондата не може да се запраши,опуши или стопи. Функция „поддържане на огъня“ Вертикален пламък Възможност за управление от стаен и програмируем термостат. Висока ефективност на горене – предварително загряване и газоотделяне. Възможност за директен монтаж на нафтови котли без преустройство (комплект 2 фланеца). Възможност за включване на помпа за БГВ Не замърсява околната среда Съвместима с всички котли на твърдо гориво без да е необходима реконструкция на отоплителната инсталация Напълно автоматизирана горелка