Модерните мъжки прически за есента и зимата на 2017-2018 година | Glog.info

2
1368
Добави коментар
valerr
valerr

Модерните мъжки прически за сезона Есен-Зима на 2017 и 2018 година са изключително разнообразни, както по своята дължина, така и по стиловото си разпределяне.

По правило информацията, която основно се черпи за тенденции при различните мъжки прически, е от модните подиуми или света на звездните личности.

Модните мъжки прически, които са фенове на тенденциите се водят основно от стила на улицата. Този стил е и любимият на повечето тийнейджъри, защото е много експериментален и дава възможност за младежки изглед. Стилизацията и оформянето на мъжките коси е много по-функционално и повечето мъжки прически могат да бъдат пригодени за различни типове коса.

Най-популярната сред модерните мъжки прически, за студените есенни и зимни месеци си остава класическата мъжка прическа. Тя е лесна за поддръжка, не изисква каквито и да било големи усилия по оформянето и е много свежа едновременно. Тези класически мъжки прически, обаче са изтънени от двете страни на главата над ушите и отгоре има дължина, която не бива да е твърде голяма. Можете да зализвате и оформяте косата с гел или пяна, като търсен в тенденциите при мъжете, е ефекта на прическите от 70-те и 80-те години на миналия век.

Мъжки прически на слоеве е един друг хит сред модните тенденции за мъже. Те са малко по-различни и уникални. Косата е доста по-обемна във визуално отношение и има гъстота. Оформянето на различни слоеве придава една закачка в прическите и най-често се прави с помощта на бръснач. Винаги се започва от по-късите кичури коса и се градира до по-дългите.

Модата на мъжки прически тип „помапдур“ и тази на мъжката прическа с кок бяха най-атрактивните прически видени на модните ревюта. Те успешно се вклиниха в стила на повечето млади мъже и станаха популярни изключително бързо за сезон есен-зима на 2016-2017 година.

При прическата с кок косата отново е изтънена отстрани, като дългата част се прихваща на малък кок на темето. Изключително свежа е тази идея за прическа и отива на по-голямата част от мъжете на различни възрасти. Прическата „помпадур“ е леко рокаджийски стил и тук дългите кичури са много стилни и подредени.

Модерните мъжки прически за есента и зимата включват още небрежно подредени и начупени кичури коса, стил напред и леко настрани на косата, прически с пуснати дълги коси естествено и така актуалната сред младежите прекъснато постригване.