Силна молитва към Богинята на благополучието, която трябва да пробвате!

1
1187
Добави коментар
slavchev
slavchev

Това е една невероятна богиня на успеха, благополучието и късмета, която се смята за закрилница на инвестициите, парите и имотите.

В древността нейният лик е изобразяван на римските монети, а името й е Абунданция. Според римската митология, Абунданция донася на хората пари и зърно, докато спят, като изсипва даровете си от рога на изобилието, който винаги носи със себе си. За нея Дорийн Върчу казва:

„Винаги, когато я видя, от нея по магически начин се сипят златни монети – сякаш отникъде. Те просто се изливат от богинята, дори правят „пътечка“ след нея, и всичко това е придружено от мелодичен звън, напомнящ подрънкването на пендарите по дрехата на източна танцьорка. Тя изглежда много красива, ангелски чиста, изключително търпелива и любяща.“

Смята се, че богинята показва пътя към великия източник на всичко и ни възнаграждава за усилията, помага при нужда, наш спътник е в бизнеса и се грижи за финансовото ни благополучие.

Абунданция прилича на грижовна домакиня, която непрекъснато ви пита дали се нуждаете от нещо и с удоволствие задоволява всяко ваше желание. Тя казва:

Аз лесно прониквам в сънищата ви, за да отговоря на всичките ви въпроси относно богатството, инвестициите и други подобни.

Помнете, че парите могат да подпомогнат всеки оздравителен проект и да ви предоставят известна свобода, когато сте притеснени с времето. Но те могат и да се превърнат в капан, ако позволите на тревогите да вземат връх и да управляват живота ви.

Ето тук се намесвам аз: да отстраня тези низши мисли и да ви поведа по гладкия път на благоденствието.

Абунданция помага при:

* Изобилие от всякакъв тип (привличане);
* Парични вложения (съвети и защита);
* Късмет;
* Ценности (опазване).

ПРИЗОВАВАНЕ

Вземете една или няколко монети в ръката, с която не пишете (това е вашата приемаща ръка) – като символ на вярата ви в готовността на Вселената да ви помогне – и кажете:

Прекрасна Абунданция, желая да съм като теб – безгрижен/на и изпълнен/а с вяра, че всичките ми нужди вече са удовлетворени по всякакъв начин. Помогни ми да отстраня всичките си финансови проблеми и да ги заместя с радост и благодарност. Помогни ми да отворя ръце към Небесата, за да ми помогнат и те по най-добрия за мен начин. Благодаря ти за всички напътствия, дарове и закрила. Сега съм истински благодарен/на; сега съм щедро възнаграден(а и преизпълнен) а с радост. Освобождавам се от страховете си и съм напълно сигурен/на, че се грижиш за мен и ми идваш на помощ – сега и завинаги. Стотици жени твърдят, че тази богиня наистина помага, дори още след първата молитва!

loading…

Свързани