1042-MB. Подвързия за книга с рисунка

6
782
Добави коментар
Decora
Decora

1042-MB. Подвързия за книга с рисунка Handmade Подвързия за книга с рисунка на жена в стил минимализъм част от Колекцията продукти Decorra Lady „Специално за теб“.  Уникален текстилен продукт, благодарение, на който четенето на книги ще бъде още по-приятно. Нежен памучен плат, червени рози, романтична рисунка на жена, събрано в един практичен дамски моден аксесоар. Текстилната подвързия за книги с формат А5 е оригинален подарък за всяка жена или девойка по повод рожден ден, имен ден, Цветница, Коледа, Нова година или друг повод. Лесно може да се трансформира в пижама на любимите бележници, тефтери, тетрадки и др. подобни. Тази атрактивна мека рокля за книга ще придаде свежест на любимите четива и приятно усещане при ползване. Носи настроение и самочувствие на своята притежателка, истинската жена – приятелка, майка, дъщеря, близка роднина или бизнес партньор.

Подвързия за книга с рисунка може да се комбинира с Винтидж декорганайзер, книгоразделител и ключодържател сърце от същия плат, продукти от дърво, изделия декупаж, украшения, бижута, чанта, свещи, калъфи за очила, кутия за бижута, картичка, сапун роза, свещ или друго. Подвързията, калъф е изработена от 100 % памучен плат Ранфорс допълнително подсилен с фина силиконова вата за красота, плътност и приятно усещане при употреба. Пере се на ръка или в пералня при 30 – 40 градуса и гладене с ютия.

Ако желаете можете да добавите специална хендмейд картичка с цветя, за да направите своя подарък още по-атрактивен.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация Материали плат, вата Размери 15 х 21 см. Техника на изработка шиене Стил Винтидж Цвят микс от цветове Форма правоъгълна

Етикети: рожден ден, имен ден, поводи, за жена, подарък, роза, цветя, Цветница, рози