Духът Кики се завърна по-зловещ от всякога!!!

4
523
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Духът Кики се завърна по-зловещ от всякога!!!

Това шокиращо разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Демоничният дух Кики, който подлуди цяла България в началото на 90-те години на миналия век, се завърна. Призракът стана официално известен на хората посредством медиите. В началото на новото хилядолетие, обаче, той изчезна, за да се появи отново наскоро след дългогодишно отсъствие.

През онези години, Кики стана известен покрай разказите на малката тогава Даниела Минчева от Пловдив. Историите за духчето станаха толкова популярни, че бяха предмет на обсъждане почти навсякъде в страната и главна тема на многобройни телевизионни предавания.

За завръщането на Кики съобщи неговата стара приятелка Даниела, която вече е 37-годишна и доскоро е живяла в САЩ. Щом се завърнала на родна земя, тя веднага посетила прочутия екстрасенс Мемора Пенчева.

Двете дълго време обсъждали Кики и контактите му с Даниела. Оказало се, че демонът отново започнал да посещава дългогодишната си другарка. Пенчева разказала на Дани, че Кики е свързан със България и отсъствието му се дължало на заминаването на жената за щатите и негови лични демонични ангажименти в ада. Сега, обаче, щял да я посещава по-често и да прави нови мрачни прадсказания за човечеството, както и злини.

Да припомним, че Кики се появи през 1990-а година и контактуваше единствено с Даниела. Въпреки намесата на много свещеници от различни религии и прочути психиатри, Кики не престана да я безпокои и да я преследва навсякъде.

Един от изследователите на странното явление – Владимир Лисичков, разказва: „Демонът отговаряше с почукване на всеки въпрос. Един път за не, два пъти за да, а три пъти – значеше и да и не. Кики почукваше само в присъствието на Даниела…

За изучаването на странния феномен, през годините, домът на Данчето бил посетен от мнозина специалисти и екстрасенси. Повечето смятали, че появата на дяволското изчадие е абсолютно нормална и представлява проява на определено количество ектоплазматична енергия в нашия материален свят, която бързо се изразходва и така комуникацията на Кики с хората става все по-рядка, докато напълно изчезне“, допълва спецът.

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi