Краят на ексцентричния милионер Джанлука Ваки | Temaonline.bg

1
554
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Днес стана известно, че италианската банка BPM наложи запор на имуществото на звездата от Инстаграм и милионер Джанлука Ваки. През юли 2016 г. той се прочу в социалните мрежи благодарение на видео, на което танцува с приятелка си на борда на своята яхта.

Кой е Джанлука Ваки?

Той е роден в заможно семейство, неговият баща е собственик на компанията за производството на опаковки и опаковъчно оборудване Fin Vacchi. В тази компания Джанлука заема поста член на борда на директорите, а също така притежава 30% от акциите й. Той също така притежава компанията SEA, а също така част от акциите на компаниите Еurotech и Toy Watch. Ваки е основател на часовникарската марка GV.

Италианското списание Il Fatto Quotidiano оценява състоянието на италианеца на €1,1 млрд.

 

 

Какво е притежавал и от какво ще се лиши Ваки?

В социалните мрежи Ваки качва снимки, на които се вижда колко хубаво си прекарва времето на яхти, купони и в именията си. Джанлука е стопанин на сграда от 1781 т. в град Кортина Д’Ампецо виИталианските Алпи, къща в Болоня с галерия музей, спа-салон с турска баня.

Той има дом и на най-скъпата улица в Милано – Монтенаполеоне, която омайва със своя парижки чар. В Порто Черво, Сардиния, той има имение на две нива с обща площ 1200 кв.м., заобиколено от два огромни басейна. Именно тук са заснети повечето от танцовите му клипове.

Що се отнася до колите, милионерът има три Бентлита и мотоциклет „Харли-Дейвидсън“. Ваки има платноходка дълга 14 метра с три мотора и мощност 1050 конски сили, която той на галено нарича „огромно легло под платната“.

Ваки вече се раздели с няколко яхти, вили и дял в голф-клуб, които бяха финансовото обезпечаване на кредит за €10 млн., взет през 2008 г. Оттогава той е платил само две вноски по €2 млн., но не успя да плати третата, изтекла в края на 2015 г.
 

Партньор в танците и живота

Джорджия Габриеле е името на момичето, с което милионерът изпълни прославилия го в цял свят танц. Двамата се запознават през 2010 г., но през юли 2017 г. техният роман приключи. В интервю за руска телевизия Джанлука призна, че заедно с Джорджия е живяла и неговата бивша жена Рафеала, но това не е пречило на техните отношения.

От фотографиите в Инстаграм става ясно, че милионерът има нова приятелка.

 

Вечно млад

Джанлука ходи на тузарски купони, застава зад диджейския пулт и миксира музика. Неговото тяло е покрито с татуировки, всяка от които, по неговите думи, има особено значение.

Милионерът има вкус за хубавите дрехи. В гардероба му фигурират костюми на най-известните дизайнери. Ваки следи за своята физическа форма и често качва видеа от тренировките си.

Какво ще се случи със звездата от Инстаграм след запорирането на имуществото му никой не може да каже. Но и на последните снимки той продължава да бъда все така безгрижен и усмихнат. 

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари