Цветни градини и тераси | Art senses – артистични идеи за интериор и градина

13
1381
Добави коментар
barboleta.atelie
barboleta.atelie

Представените градини и тераси могат да се опишат само с няколко думи – експлозия от цветове и аромати, наслада за очите и триумф на сетивата!

Всъщност тайната за великолепна, цветна градина не е толкова неуловима, колкото си мислим. На първо място са необходими подходящи климатични условия за определените видове цветя и храсти. На второ място – обилно поливане с вода в горещите месеци от годината, като на десетина дни във водата се разтваря тор за подхранване. Съобразяване на местоположението, спрямо необходимостта от директна слънчева светлина. И на трето място – правилно съхранение на някои видове през зимата в подходящо помещение с температура над 5 градуса.

Ето и една неповторима гледка на прекрасни балкони и градини, накичени с цветя, отгледани с много внимание, грижа и любов:

 

балкон, градина, двор, идеи за балкон, идеи за градина, идеи за тераса, красив балкон, красив двор, красива градина, красива тераса, красиви цветя, много цветя, отглеждане на цветя, тераса, цветя, цветя в градината, цветя в двора, цветя на балкона, цветя на терасата, идеи за дома, интериорен дизайн, обзавеждане, интериорни идеи, идеи за дизайн, модерен дом, идеи за декорации, артистични идеи