Малена – магазин за сутиени за голям бюст големи размери Leilieve Лейлив Лилийв 996 сутиен твърда чашка без подплънки

2
690
Добави коментар

996 сутиен с твърда чашка без подплънки с банели на италианската марка за бельо Leilieve/ Лилийв. Продуктът представлява комбинация от изчистени линии в комбинация с мека дантела, широк колан (задна част), който прибира и оформя допълнително. Вътрешността на чашката съдържа и % памук. Продуктът е подходящ за дами, носещи твърди чашки без подплънки C, D, E; размерите отговарят на тези на Триумф/ Triumph. Моделът е подходящ за носене и под най-тънките и прозрачни дрехи.

Състав: Тъкан – 81% полиамид, 19% еластан; Дантела – 87% полиамид, 13% еластан; Вътрешна част на чашката – 65% полиестер, 35% памук 

Продуктът е предназначен само за ръчно пране ( при пране на пералня препоръчваме пране на програма за синтетика/ памук без центрофуга или при максимум 300-400 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( хлор ); не бива да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ и в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ при НЕПЪЛНА наличност на размери и цветове в двата магазина.