История за една пепеляшка

6
355
Добави коментар
pavkata11

Това момиче нямаше пари дори за хляб, но сега харчи като принцеса

25-годишната Абигейл Речфорд от Пенсилвания в миналото едва е свързвала двата края. Нямала е пари и за къшей хляб. Но живота ѝ направил в един хубав ден завой на 180 градуса.

В момента момичето е доста успешно и добре осигурено, а профилът ѝ в инстаграм има над осем милиона последователи. Първоначално Абигейл работила на три работи (помощник на юрист, секретарка и барманка) , за да може поне някак си да се издържа.

Но животът ѝ се променил през 2013 година, когато приятел фотограф я помолил да се снима по бански за неговото портфолио. Снимките той публикувал в профила си във Фейсбук – това бил моментът, в който започнала нейната слава. Със своите форми момичето веднага грабнало вниманието на издания като Maxim, Sports Illustrated Swimsuit и Barstool Sports. Ричфорд решила да извлече максимално изгода и си направила профил в Инстаграм, който само за дни събрал над 20 000 последователи. Тя започнала да продава снимките си на интересуващите се за по 30 долара всяка. Събирайки така над 10 000 долара, тя тръгнала да покорява Лос Анджелис. Там сексапилната моделка сключила сделка с компания, която продавала плакати, календари и други аксесоари, украшения и снимки по бански.

Трябва да се отбележи, че продукцията е била предназначена за младежи. Момичето бързо си върнало вложените пари, отчитайки чиста печалба от 70% от инвестициите. Сега тя е канена от топ компании за фотосесии, а също и за реклама на различни продукти. Благодарение на това момичето изкарва по 170 000 на година. Въпреки това, че повечето ѝ фенове са мъже, Ричфорд също се надява да достигне и до женската аудитория.

Например, в „Снапчат“ тя споделя с момичетата тайните на своята красота. Тя може да е моделка, но също е и сериозна жена: според нейните планове до 35 години тя вече трябва да е омъжена и да има деца. Естествено, в социалните мрежи не може и без хейътъри. Ричфорд обаче предпочита да игнорира негативните съобщения. „Не искам да съм просто моделка от Инстаграм. Искам да стана постоянно рекламно лице на козметична марка, както и на компания за производство на дамско бельо и дрехи. Искам в този бизнес да се отнасят с уважение към мен“, споделя тя.