Геймърски стол AKRACING Player Gaming Chair черен червен

12
750
Добави коментар

Все по-често хората, които работят пред компютър, както и геймърите, стават уязвими от различни заболявания, свързани с лошата позиция на тялото им докато седят. AKRACING столовете са перфектното решение на този наболяващ и нарастващ проблем.

AKRACING са ергономични столове, които се изработват и проектират с високо внимание към детайла, удобството и най-подходящата позиция на вашето тяло. AKRACING Player серията е директно насочена към онези от вас, които играят малко повече от нормалното и имат нужда от комфорт.

Именно този стол ще се погрижи за правилната позиция на вашето тяло, докато разбивате „лошите“. Освен това Player серията се предлага в цели 6 цвята и уникален и агресивен дизайн с любимите възглавнички!

Материал на тапицерията: Изкуствена кожа и специални платове Максимална височина: 510мм Минимална височина: 430мм Височина на облегалка: 950мм Ширина на облегалка: 550мм Дълбочина на седалката: 550мм Ширина на седалката: 365мм Височина на подлакътниците: 340-270мм Максимално натоварване: 150кг Общо тегло: 24.2кг Размери на кутията: 880х680х380мм