Съдействаме за кредит с лошо ЦКР

1
1090
Добави коментар
tovidebne
tovidebne

0 Отговора

Съдействаме за кредит с лошо ЦКР

Публикуван от: Кредит с лошо цкр
11 прегледа

Съдействаме за кредит до 50000 лв, с годишна лихва до 9% при максимален срок за изплащане до 10 години.

Условия – минимум една година при настоящия работодател, постоянен трудов договор, превод на работна заплата в някоя от банките в страната, възможно и с лоша кредитна история, или лошо цкр / допускат се закъснения не повече от 30 дни по текущи кредити, или изцяло погасени лоши кредити/.

Как работим?

Консултираме ви по телефона и преценяме дали можем да съдействаме, безплатно. Ако има възможност да помогнем ще са нужни вашите лични данни, с които да направим справки. След като получим данните ви, в рамките на 3 работни дни ще ви върнем категоричен отговор. Ако е положителен ще ви направим оферта с конкретна годишна лихва, вноска, срок на кредита. Ако сте съгласни с условията и предложения комисион, ние ви изготвяме договори с фирмата и документите за банката. Пращаме ги по куриер за наша сметка с обратно връщане на подписаните от вас документи, след което ние ги предоставяме на банковия служител за обработка. В рамките на няколко работни дни получаваме краен отговор.

При удобрен кредит се уговяраме за идването ви в София, за подписване на договорите за кредит в банката и усвояване на исканата сума. Комисионни се плащат единствено при усвоен кредит.

Топ предложение за Кредит: