Хладилник с фризер Beko 377л

5
813
Добави коментар
pavkata11

Брой на рафтовете са 4 системата за размразяване на хладилника е автоматична, материала ма рафоовете е от закалено стъкло и брой поставки на вратата са 4. Има Отделение за зеленчуци/плодове и Зона Biofresh Воден резервоар SlimTank

Хладилника има 3 отделения с фризер и автоматична система за размразяване , капацитета за замразяване е 5 (kg/24h)

Разполага с Антибактериална система и със аксесоари, поставка за яйца и тавичка за лед

Хладилник с Фризер модел RCSA400K20DW е с един компресор, може да се ползва без захранване 5 часа, нивото на шум ш 43 децибела и размерите на Хладилника са 201 x 59.5 x 65

Клас A+, 377 л, Бял BlueLight, H 201 см, Хладилник с фризер Beko

Active Fresh Blue Light

Благодарение на технологията Active Fresh Blue Light на Веко процесът на фотосинтеза продължава и в хладилника, което удължава срока за съхранение на пресните плодове и зеленчуци, запазвайки естествения им вкус и хранителни елементи.

Активна защита на уплътняването

Уплътненията на вратата обикновено се почистват трудно и представляват подходяща среда за натрупване на бактерии. С помощта на антибактериалната добавка към уплътненията на вратата тези области остават хигиенични и уплътнението служи като цялостна антибактериална защита.

Buzzer

Сигнализира при неправилно затваряне на вратата.

Енергиен клас A+

Хладилните уреди с енергиен клас A+ изразходват с до 24% по-малко електроенергия в сравнение с подобните уреди енергиен клас А.

LED осветяване

Поредица от LED лампи осветяват задната страна на хладилното отделение и осигуряват по-ефективно и чисто осветяване в сравнение с моделите с обикновено осветяване.

Crisper

Съхранявайте плодове и зеленчуци в оптимални условия.

Диспенсер за вода

Благодарение на диспенсера за вода можете да се наслаждавате на студена вода, без да отваряте вратата на хладилника. Резервоарът за вода се намира в самата врата и може да се пълни лесно, както и да се отстранява за почистване. Диспенсерът за вода е достатъчно голям, за да вмести висока чаша. Бутоните за стартиране на водата изискват леко докосване и се натискат лесно, което осигурява лесен достъп до водата.

Стъклени рафтове

Направени са от темперирано защитено стъкло. Достатъчно универсални, за да позволят максимално използване на пространството. Здрави, дълготрайни и с възможност за регулиране. Устойчиви на разливи и позволяващи изключително лесно почистване. Можете да извадите рафтовете, дори ако ъгълът за отваряне на вратата е само 90º, което улеснява регулирането при изключително ограничени пространства.

Хромирана стойка за бутилки

Хромираната стойка за бутилки е разположена в отделението и осигурява идеално пространство за съхранение на бутилки при максимизиране на използването и наличното пространство в хладилника.

Отделение за съхранение на свежи храни

Позволява да съхранявате прясно месо, риба, приготвени и охладени храни при температура около 0 ºC по-безопасно и за по-дълъг период.