Бордо измъкна точка от Лион, Фекир с гол от центъра (ВИДЕО) – SportVox

2
248
Добави коментар
sheri
sheri

Отборът на Лион не успя да постигне трети пореден успех в Лига 1, след като завърши наравно 3-3 срещу Бордо на „Стад Жерлан“ в двубой от третия кръг.

Срещата започна по феноменален начин, след като още в десетата минута домакините откриха резултата с гол от центъра на Набил Фекир.

В средата на първото полувреме Мемфис Депай изпълни свободен удар от левия фланг, центрирайки чудесно към Кени Тете и защитникът засече от въздуха за 2-0.

В 36-ата минута „хлапетата“ останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Серхи Дардер, а малко след това в игра за гостите се появи Джонатан Кафу.

Четири минути преди почивката Малком намали пасива на Бордо, след като първо стреля от фаул, топката рикошира в стената, но се върна в бразилеца. Последва нов шут и рикошет в Диас, който излъга вратаря Лопес – 1-2.

Второто полувреме започна с натиск на „жирондинците“, но вместо изравняване, резултатът стана 3-1. В 74-ата минута Бертран Траоре отбеляза много красиво попадение след удар от фаул.

В 88-ата минута Леражер намали отново изоставането на Бордо, след като се разписа от десетина метра след центриране от лявото крило.

В първата минута от добавеното време гостите се добраха до равенството след страхотен гол на Малком, който със снаряд от 22 метра намери горния десен ъгъл на Лопес – 3-3.

След хикса Лион има седем точки, докато Бордо е с пет пункта.