Предколедна Екскурзия до Будапеща

40
263
Добави коментар
DSTours
DSTours

Предколедна Екскурзия до Будапеща с Директен Чартърен Полет Варна – Братислава

07.12 – 10.12.2017г

 

♦ 3 Нощувки / 4 Дни ♦ Директен полет Варна – Братислава ♦ Панорамна обиколка на Братислава с екскурзовод на български език ♦ Панормана обиколка на Будапеща с екскурзовод на български език ♦ Ранни записвания до 30.06.2017г.

 

 

 

Програма на екскурзията: 

 

 

1 Ден: Отпътуване от летище Варна за Бартислва с директен чартърен полет. Пристигане в Братислава и панорамна екскурзия с екскурзовод на български език.

Отпътуване за Будапеща. Пристигане и панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод на български език. Трансфер до хотела, настаняване и нощувка.

 

2 Ден: Закуска в хотела и свободно време или по желание Круиз по река Дунав  (допълнително заплащане). Вечерта по желание Вечеря в традиционен ресторант „Бор Катакомба“ с жива музика и танци и кратка вечерна обиколка на града (допълнително заплащане). Нощувка.

 

3 Ден: След закуска свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия Унгарски ренесанс с посещение на градовете Естергом, Вишеград и Сентендре. Нощувка. 

 

4 Ден: Закуска и свободно време. Трансфер до летището за полет Братислава – Варна. Пристигане на летище Варна следобед.

 

 

 Пакетната цена от 680 лв е на човек, настанен в двойна / тройна стандартна стая в хотел Budapest 4*, на база закуска, за резервации до 30.06.2017г!  За повече информация и резервации, свържете се с офисите на Ди Ес Турс във Варна и Бургас! 

 

Пакетната цена включва:

 

– Самолетен билет Варна – Братислава – Варна с директен чартърен полет; – 3 нощувки със  закуски в Будапеща (хотел Budapest 4*); – Трансфери от летището в Братислава до хотела в Будапеща и обратно; – Панорамни обиколки на Братислава и Будапеща с екскурзовод на български език; – Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс; – Представител на туроператора с български език за целия престой.  

 

 

Цената не включва:

 

 

– Лични разходии – Такса гориво – Допълнителни екскурзии (по желание):

– Круиз по река Дунав: 50 лв. за възрастен / 25 лв. за дете;

– Вечеря в традиционен ресторант „Бор Kатакомба“ и кратка вечерна обиколка на Будапеща: 92 лв. за възрастен / 46 лв. за дете ;

– Целодневна екскурзия Унгарски ренесанс: 91 лв. възрастен / 45 лв. за дете;

– Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание.

 

 

 

 

Мнение на турагента:

 

Дните преди Коледните и Новогодишни празници са особено подходящи за екскурзия до аристократичната столица на Унгария, когато ще имате възможност да посетите и разгледате Коледните базари на Будапеща. Директният полет Варна – Братислава е удобен вариант за пътуване, който Ви дава възможност да се запознаете със забележителностите на двете столици.