Актив Консултинг ЕООД

4
341
Добави коментар
tuningcenter
tuningcenter

ОдитНезависима оценка

Счетоводна кантора Актив Консултинг предлага одит и заверка на годишни финансови отчети съгласно Закон за независимия финансов одит, одиторски заверки на финансови отчети по изпълнение на програми на Европейски съюз, одиторски заверки на междинни отчети и отчети по договорени процедури.

СчетоводствоАбонаментно облужване

Цялостно счетоводно обслужване, интернет банкиране, данъчна защита и представляване пред държавните администрации. ТРЗ Труд и работни заплати. Регистрация и обслужване съгласно ЗДДС. Социално и здравно осигуряване, включително представляване пред НОИ. Годишно счетоводно приключване и изготвяне на данъчни декларации.

КонсултацииИзвън абонамента

Консултации в областта на финансовото, в частност данъчното и трудовото право и изготвяне на становища във връзка с изпълнение на счетоводни, данъчни, осигурителни, трудови и свързаните с тях процесуални нормативни актове. Изготвяне на анализи в областта на управленското счетоводство: себестойност, рентабилност на бизнеса, контрол върху фактическите резултати, бюджети.

Административни услугиПредставителство пред държавната администрация

Внасяне на преписки в държавните администрации и получаване на удостоверения и изходяща кореспонденция от тях за търговски и други регистрации. Удостоверения за актуално състояние от Търговски регистър. Удостоверения от Булстат. Регистрация в Комисия за защита на лични данни. Регистрации в Агенция по вписванията. Заверка на осигурителни книжки в НОИ.