Оферта! Пасатор Philips 700 W

6
752
Добави коментар
pavkata11

Пасатор Philips HR1377, 700 W, 5 скорости, черен/металик

Кухненски Уред Пасатор Philips  е с мощост от 700 вата с 5 скорости, има Турбо бутон и мобилна ос. Капацитета на Купата е 1литър.

Аксесоарите който, ще получите Пасатора са Диск за стъргане, Бъркалки, Мерителна Кана и Кухненски Робот.

Може да се ми в миялна Машина има гумена дръжка, дължината на кабела е 1.3 м

 

Ловци на Оферти е една Кампания на eMAG превърнала се вече в традиция в нея може да откриете над 8000 Оферти. 

Ловци на Оферти: Стягайте се за Лов- Офертите са ТУК! Над 8000 Оферти сред които Телевизори,  Лаптопи, Смартфони,  Хладилна Техника: Хладилници, Фризери и др, Перални с Горно и Долно зареждане и още Продукти за Бита, Майстора, Уреди за Лична Хигиена и всичко друго което искате да намертите вкл Мода и Модни Аксесоари.

 

Мощен мотор с 700W и аксесоари за кухненски робот. Пресните и качествени продукти, са нещо, което всяка домакиня оценява. Но не е необхоимо да бъдете професионален кулинар, за да ги приготвите. С новия ръчен миксер на Philips можете да се радвате на професионални резултати в собствената си кухня – бързо и лесно.

Повече мощност за по-голямо удобство Кухненски робот с голям капацитет от 1.5 литра. Елипсовидната тръба за продукти гарантира отлични резултати Висококачествен метален диск за рязане и раздробяване

Мощна работа 5 скорости за оптимални резултати. Турбо бутон за твърди продукти.

Оптимално производство за всякакви продукти

Нож за кълцане на всякакви продукти, само за секунди Диск за рязане и надробяване, за приготвяне на най-различни рецепти Аксесоар тел за разбиване на сметана и белтъци на пяна.

Бърза и лесна употреба

Бързо и лесно сглобяване на всички аксесоари Аксесоарите могат да бъдат измити в съдомиялна.