Предстоящо спиране на топлата вода в София

4
335
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Предстоящо спиране на топлата вода в София

Едва ли ще изненадаме някой като Ви кажем, че отново се очакват спирания на топлата вода в София и то точно в края на отпускарския сезон.

 

Спирането на топлата вода за абонатите на ТЕЦ „София Изток“ ще започне от 30 август, а не както беше обявено първоначално от 11 август. Спирането на топлата вода ще продължи до 11 септември, а засегнатите квартали са „Дружба“ 1 и 2, Промишлен район „Гара Искър“, „Младост“ 1, 1А, 2, 3, 4, „Дървеница“, „Мусагеница“, „Витоша“, „Студентски град“, „Изток“, „Изгрев“, „Дианабад“, „Лозенец“, „Гео Милев“, „Яворов“, „Иван Асен“ II, „Подуене център“, „Редута“, „Слатина“; „Цариградски комплекс“, Академия МВР, ВТУ „Т. Каблешков“; м. „Къро“; „Полигона“, НРТЦ, ЗИТ, БАН – ХМС, БАН-Враня.

 

До промяна в срока се е стигнало след забавяне на административните процедури, което ще доведе до спиране на топлата вода в навечерието на 15-ти септември и завръщането на софиянци от летните им почивки. Голяма част от изброените квартали останаха без топла вода в началото на пролетта близо 2 месеца след струпване на ремонтни дейности и профилактика на определени обекти.

 

За актуална информация следете сайта www.toplo.bg

 

Ако Ви е омръзнало непрекъснато да се съобразявате с Топлофикация и да стоите на студено всяка зима и без топла вода всяко лято предлагаме Ви да разгледате промоциите в нашия сайт!

Плюсове и минуси на проточения бойлер –> тук.