Паров генератор Philips PerfectCare Pure

2
456
Добави коментар
niki_matev
niki_matev

OptimalTemp: Идеалната комбинация от пара и температура
Технологията OptimalTemp от парния генератор PerfectCare винаги осигурява една идеална настройка за всички ваши дрехи, благодарение на: – развит процесор за интелигентно управление – Центробежна парна камера
Касетата против накип осигурява чист пара
Заменяемите касети против накип PureSteam са доказано най-ефективната система за филтриране на накипа от парния генератор, до 99% филтриране на накипа, дори с твърда вода. Уредът е гарантирано предпазен срещу проблеми, свързани с накипа, за 5 години. Парата е чиста, а животът на продукта се удължава с 5 пъти. Интелигентната система предупреждава, когато касетата трябва да се смени. Касетата издържа средно 3 месеца. За да продължите да използвате уреда си, можете да използвате деминерализирана вода, запазвайки старата касета вътре, или да я смените с нова. Предоставени са 2 касети
Т-ionicGlide: най-добрата ни гладеща повърхност за ютия с 5-звездна оценка
Т-ionicGlide е най-първокласната гладеща повърхност на Philips. Представяме нов стандарт в плъзгането и устойчивостта на надраскване за ютии OptimalTemp. Новото патентовано покритие ще осигури отлични резултати. Внимателно проектираната форма и вентилационните отвори предоставят равномерно разпределение на парата за лесно премахване на гънки с парната ютия.
100% лесна за използване, без нужда от регулиране
100% лесна за използване, без нужда от регулиране. Вече можете да гладите всички подходящи за гладене дрехи една след друга, без да се налага да чакате или да регулирате температурата на ютията.
100% безопасна при всички подходящи за гладене дрехи
Гарантирано 100% безопасна при всички тъкани, дори най-деликатните, като коприна, кашмир, вълна, полиестер. Независими изпитателни институти за ютии изпробваха PerfectCare върху най-деликатните подходящи за гладене дрехи и потвърдиха превъзходните резултати от гладенето.
Изпитана и одобрена от независими експерти по текстил
Тази ютия е проверена и одобрена от независими институти на текстилни експерти.
1,5-литров воден резервоар за продължително гладене
Най-компактният парен генератор се доставя с 1,5-литров воден резервоар. Тя ви позволява да гладите до 2 ч и 30 мин без пълнене.
Най-компактният и лек паров генератор
Компактният дизайн прави уреда ви лесен за съхранение. Пространство никога няма да бъде проблем отново! Тъй като той е много лек, уредът ви е лесен за носене. Леката му ютия ще направи гладенето ви много по-удобно.
Фиксирайте надеждно ютията и пренасяйте уреда с лекота
Фиксирайте надеждно парната ютия Philips и пренасяйте парния генератор с лекота.
Ютията се изключва автоматично, когато е оставена без надзор
Функцията за предпазно автоматично изключване изключва ютията Philips автоматично, ако не е използванa в продължение на 10 минути, с цел пестене на енергия
Непрекъсната пара до 120 г/мин. и парен удар 240 г
PerfectCare Pure предоставя мощен поток пара до 120 г/мин. и допълнителен парен удар до 240 г. Тя е идеална за бързо отстраняване на гънки и за вертикално пароподаване.
Налягане на парата до 5 бара – за бързо гладене
Ускорете до два пъти гладенето си с пара. Парата от вашата ютия Philips прониква дълбоко в тъканите, като ускорява и улеснява гладенето дори и на трудни тъкани.